субота, 04 серпня 2012 10:21

Вінничанин купив БМВ у Таїсії Повалій

Автор: Фото: Вікторія МАРЦЕНЮК
  Микола Покриш із села Велика Бушинка Немирівського району на Вінниччині стоїть біля авто, що йому за 50 тисяч доларів продав Ігор Ліхута, чоловік співачки Таїсії Повалій
Микола Покриш із села Велика Бушинка Немирівського району на Вінниччині стоїть біля авто, що йому за 50 тисяч доларів продав Ігор Ліхута, чоловік співачки Таїсії Повалій

51-річний Микола Покриш із села Велика Бушинка Немирівського району на Вінниччині купив автомобіль Таїсії Повалій. Зустрічаємося з ним у Вінниці. Він приїздить на сірому "БМВ-740 L". Авто натерте до блиску.

— Машину дістав через знайомих у Києві, — пояснює Микола Миколайович. — Знав, що чоловік співачки Ігор Ліхута купив їй сіру беху. Попросив товариша, як будуть продавати, щоб подзвонили. Зателефонували за півроку, сказали: забирай.

Дістає технічний паспорт, показує, що попередній власник Ігор Ліхута.

— Узяв її за 50 тисяч доларів, хоча Повалій брала з салону за 120 тисяч. За автомобілем їздив у Київ, там зустрічався з водієм співачки. Подивився: машина славна, чистенька, вимита до блиску. На спідометрі всього 83 тищі кілометрів. Це повна єрунда, скоріш за все, на ній каталися не більше двох років. Така ж, але в гіршому стані, на ринку стоє як мінімум 60 тисяч долярів.

Відчиняє дверцята, показує темно-сірий салон, оббитий шкірою.

— Повалій у машині нічого не поміняла. Як узяли, так і продали. І салон, і коврики все залишилося. Зняли лише їхні номери, там, кажись, "Таїсія" було написано, їх перечепили на наступну машину. У бардачку було повно її дисків. Слухав. Вона мені подобається, люблю її пісні й голос. Після неї нічого не міняв. Тільки на дзеркало на лобовому склі вчепив дерев'яні чотки.

Микола каже, колись у цій машині Таїсія Повалій і російський співак Микола Басков знімали кліп "Ти далеко".

У кліпі видно заднє сидіння автомобіля, перед і зад з іменними номерами — спереду "Басков", ззаду "Повалій".

— Односельчани на появу зіркового автомобіля не відреагували. Їм головне, що машина гарна. Просять на весілля покатати. Питають, скільки стоїть, я кажу, що 2 тисячі доларів. Вони зразу: "Ой, то це ж дуже дорого!". Я сміюся. Мені соромно брати з людей гроші. У них свято — їм приємно і мені, бо зробив комусь добре. Усі молоді питають, чи ще когось возив, чи вони перші. Я кажу всім, що вони самі перші, то вони вже довольні. Фоткаються біля цьої машини і в ній — і на капоті, і за рульом, і на задньому сидінні, по одному, разом — на шо фантазії хватає. Ця машина для них як пам'ятник. Якась молода тільки сіла і каже: "Дайте почуствую себе Повалій!".

Відкривати шампанське в машині не дозволяє.

— Таке рідко буває, щоб пили в машині. Я люблю порядок і чистоту.

До авто підходить жінка в легкій довгій сукні. Вітається, відчиняє двері та сідає в салон. Це дружина власника Світлана. Фотографуватися відмовляється. Каже, що соромиться.

— Молодша за мене на 18 років. Розумна і вродлива. Як приїхав додому на машині, то і діти, і дружина так собі відреагували. Машина в мене одна. Я нею і на поля, і в місто у справах. Он ззаді вже царапина є, — показує на невелику подряпину на капоті. — Треба другу в Повалій купляти. Чув, що знов продає.

— Крутою машиною Микола нікого в селі сильно не удівив. Ми привикли до його розкоші. Більше дивуємося, коли його можна на велосипеді побачити. А він каже, що літом дихає свіжим воздухом, — розповідає місцева Валентина.

У Миколи Миколайовича є дві доньки, син і 4-річний онук. Він власник ТОВ "Агроастра", яке існує сім років, і депутат Немирівської районної ради.

— Тим, хто в мене працює, даю на весілля 5 тисяч гривень. І якщо дитина родиться — теж. У кого є загранпаспорти і гарно працюють — купую путівки в Турцію чи Єгипет. Для села зробив зупинку, вклав у неї 3 тисячі доларів. Відкрив садік, другий планую — після виборів. Нікому не відказую, хто приходить на роботу. У них же діти вдома. Їх треба за щось кормити. Якщо робітники просять грошей для чогось, даю. А вони потім відробляють. Мені по кайфу, коли біля мене люди добре живуть.

 

Співачка 10 років їздить на БМВ

Співачка 47-річна Таїсія Повалій та її чоловік Ігор Ліхута 10 років їздять німецькими автомобілями БМВ. Зараз родина має джип і седан.

— Третю машину не міняю. Зараз маємо BMW Х-5 і седан. Кожні два-три роки, якщо є гроші, купую нову машину. Віддаємо перевагу тій же марці. Може бути того ж кольору і тої ж комплектації, — розповідає Ігор Ліхута.

Його дружина Таїсія Повалій балотується у Верховну Раду за списком Партії регіонів. Іде другим номером після прем'єра Миколи Азарова.

 

Зараз ви читаєте новину «Вінничанин купив БМВ у Таїсії Повалій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути