пʼятниця, 05 лютого 2016 05:45

Валентина Носова виграла м'ясорубку від "Газети по-українськи"

Автор: ФОТО: Тетяна Попова
  Киянка Валентина Носова десять років передплачує ”Газету по-українськи”
Киянка Валентина Носова десять років передплачує ”Газету по-українськи”

— Постійно читаю в газеті про переможців. Радію за них. То путівку в санаторій хтось виграє, то грошенят. Раніше в розіграшах ніколи не брала участі. А тут — думаю, може, і в мене вийде. Відправила квитанцію й почала стежити за результатами, — розповідає киянка 56-річна Валентина Носова.

Вона передплатила "Газету по-українськи", надіслала копію квитанції і виграла м'ясорубку.

— Думала, що ручну виграла. А вона — електрична, — каже Вален­тина Федорівна. — Для мене — це велика радість. Рік тому донька зламала деталь у нашій електром'ясорубці. Понесла в ремонт, а та деталь 700 гривень коштує. Кажуть, дуже складно її виточити. Було жаль такі гроші віддавати, бо колись весь кухонний комбайн за 800 гривень придбала. А я ж ковбаску з курячого фаршу на м'ясорубці робила. За рецептом з рубрики "Їжа". Онукам магазинну не купую. Розстроїлася, бо блендером не дуже подобається м'ясо перебивати.

Валентина Федорівна 10 років передплачує "Газету по-українськи".

— Перший раз побачила газету в родичів у Львові, — продовжує. — Дуже мені сподобалася, бо там є всі рубрики, що мені цікаві. Ще й мої улюблені судоку. Працюю кухарем у ресторані, то захоплююся рубрикою "Їжа". Люблю готувати щось новеньке. Нещодавно за одним рецептом робила юшку з фрикадельками із лосося. Страва дорога, але ж не завжди борщ їсти. Подобається "Історія", "Здоров'я", "Люди". Добре, що вік героїв вказують — одразу уявляєш цих людей. Сваха тримає город за містом, то я їй обов'язково дзвоню й читаю корисні поради із "Саду та городу". Як їду в гості, везу газети. Вона наробиться за день на городі, читає їх вечорами.

Валентина Носова у 2003 році поховала чоловіка Миколу. Має доньок 35-річну Вікторію і Віру, 29 років, та трьох онуків.

— Доньки теж люблять газету. Зять читає телепрограму. Віра питала, чи виписуватиму на 2016-й рік. А я вже виписала. Як не перечитаю номер, то не заспокоюся, — говорить Валентина Федорівна.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Носова виграла м'ясорубку від "Газети по-українськи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути