пʼятниця, 17 лютого 2017 05:15

Валентина Ярига виграла набір постільної білизни

Автор: фото надане Валентиною Яригою
  Валентина Ярига з села Федіївка Бобринецького району на Кіровоградщині з онуком Владиславом. ”Газету по-українськи” передплачує п’ять років
Валентина Ярига з села Федіївка Бобринецького району на Кіровоградщині з онуком Владиславом. ”Газету по-українськи” передплачує п’ять років

— "Газету по-українськи" передплачує наш сусід. Я взяла у нього почитати. Газета сподобалася. То виписала й собі. Читаємо завжди ввечері. Це найкращий відпочинок від домашньої роботи, — говорить 63-річна Валентина Ярига з села Федіївка Бобринецького району на Кіровоградщині.

П'ять років передплачує "Газету по-українськи". Надіслала квитанцію до редакції на розіграш призів. Виграла набір постільної білизни.

— Подруги радили не відправляти документи на оформлення подарунка. Мовляв, даси копії паспорта й кода, а тебе обмануть. Візьмуть на твоє ім'я кредит. Та коли мені з газети прислали пакунок, зрозуміли, що помилялися. Хвалили білизну, бо якісна.

Із чоловіком, 78-річним Леонідом Яригою, живуть у шлюбі 26 років.

— Льоня — мій другий чоловік, — каже Валентина Прокопівна. — Перший працював у колгоспі. Коли в Чорнобилі сталася аварія на атомній станції, його призвали гасити пожежу. П'ять місяців пропрацював на реакторі. Згодом виявили злоякісну пухлину в голові. В Києві прооперували. Та за три місяці чоловік помер. Важко пережили це горе. У свекрухи він був єдиний син. Я за нею доглядала.

Від першого шлюбу Валентина Ярига має доньку 42-річну Аллу й сина Віталія, 38 років.

— Я все життя живу в рідному селі. Другий чоловік теж звідси. Зійшлася з ним у 37 років. Він розлучився з дружиною. Має двох доньок. Старша була заміжня, а менша жила з матір'ю. Дітей ми з ним ніколи не ділили. У нас на двох — 12 онуків.

Моя Алла живе в нашому селі, виховує трьох дітей. У Віталія росте хлопчик. А менша донька чоловіка має аж п'ятеро дівчат. Усіх любимо, стараємося допомагати.

Валентина Прокопівна 43 роки пропрацювала бухгалтером. Зараз із чоловіком на пенсії, займаються домашнім господарством.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Ярига виграла набір постільної білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути