пʼятниця, 26 квітня 2013 00:45

Утопився в копанці

16 квітня в Старому Селі Рокитнівського району Рівненщини загинув 2-річний Артем Даниш. Дитина бавилася з однолітками, а потім втекла з подвір'я і втонула у копанці за хатою. Мертвого хлопчика знайшов його дядько 35-річний Богдан Даниш.

— Артем пропав десь о 12.30, — розповідають односельці. — Мама Тетяна поралася по господарству і дивилася на подвір'ї за малим. Відійшла у комору на 5 хвилин. Коли повернулася, син зник.

Копанку за хатою господарі завалили листям та гіллям. Навесні сніг розтанув і яма наповнилася водою. Богдан витягнув племінника на берег, зробив штучне дихання, але врятувати не зміг.

Штучну водойму планують засипати землею. Батьки 40-річний Анатолій та Тетяна, 32 роки, виховують іще двох доньок та трьох синів. Артем був найменшою дитиною в родині.

11,5 мільярда доларів мала на рахунках бразилійка 100-річна Дірсен Наварру де Камарго. Вона померла 20 квітня. Посідала 87-ме місце у списку мільярдерів світу й четверте — у Бразилії, за даними журналу "Форбс". Розбагатіти їй допоміг чоловік Себастьян Камарго. 1939 року він відкрив цементний завод і фабрику, що випускає "в'єтнамки". Дірсен успадкувала бізнес після його смерті 1994-го. Лишилося три доньки — Регіна, Рената і Розана. Їм належать рівні частки в сімейному бізнесі.

27-річна Тетяна Гезей померла під час аборту в перинатальному центрі Івано-Франківська. Жінка чекала на третю дитину. Перших двох доньок народила без проблем. На 18-му тижні третьої вагітності діагностували, що плід завмер.  Мертву дитину забирали під загальним наркозом. Під час аборту вагітну вбили навколоплідні води, що потрапили в організм.

У Старому Селі Пустомитівського району на Львівщині знайшли тіла 37-річного Андрія Клима, його співмешканки 35-річної Тетяни та її сина 1,5-річного Андрія. Родина приїхала до батьків на вихідні із села Вибранівка Жидачівського району. Весь день прибирали у пустій цегляній хаті. Там заночували. Вперше за кілька місяців розтопили газову пічку і не вимкнули на ніч. Через тріщини чадний газ потрапив у кімнату. Тетяну з дитиною поховали у Вибранівці, Андрія — у Старому Селі.

Зараз ви читаєте новину «Утопився в копанці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути