четвер, 14 січня 2010 07:13

У Тимошенко і Яценюка була б ідеальна сім"я

"Ідеально було б, якби посаду президента обіймала Юля Тимошенко, а Ющенко був би прем"єр-міністром, — каже соціонік 49-річна Тетяна Педан. 12 січня у столичній книгарні "Є" вона презентує книжку "Характер за зовнішністю", яка вийшла у київському видавництві "НораДрук" 5-тисячним накладом. — Вони активатори одне для одного. Тимошенко — тактик, а Ющенко — стратег".

У виданні йдеться про науку соціоніку, яка поділяє людей на 16 типів. Тетяна каже, Ющенко — так званий "Штірліц", як і прем"єр Росії Володимир Путін.

— Такі люди добрі організатори й керівники. Підтягнуті, стрункі, ходять рівно, не сутуляться. На їхніх обличчях рідко можна побачити емоції. Можуть повести за собою натовп, який опинився у сум"ятті. Проте у Ющенка немає сильної волі, терплячості, це заважає йому досягти успіху.

Юлія Тимошенко належить до типу "Гекслі". Такі люди артистичні, люблять імпровізувати замість ретельно виконати завдання. Комунікабельні, легко йдуть на контакт, уміють створювати атмосферу прихильності та відданості.

Арсеній Яценюк — дуал Тимошенко. Він найкраще підходить їй для спілкування та створення сім"ї. Інтелектуал, може все розумно обґрунтувати. Але йому важко на керівній посаді. Навіть у парламенті не міг згуртувати навколо себе однодумців. Він може бути гарною підмогою для Юлі. Міг би стати радником президента, її правою рукою. Керувати країною краще в дуальній парі. В ідеалі це мають робити представники всіх 16 типів. Обговоривши питання, вони приймали б правильне рішення. Це була б і величезна економія для державного бюджету. Платили б зарплату лише 16 депутатам, а не 450.

Пророкує, якщо президентом стане Віктор Янукович, в Україні можливий тоталітаризм.

— Янукович і Тігіпко — так звані "Жукови". Таким був Володимир Ленін. При таких керівниках у суспільстві важко дихати.

Тетяна Педан за плату визначає типи людей, допомагає дібрати персонал і розподілити роботу. Каже, за 18 років політики не зверталися.

— Ми самі надсилали їм телеграми з пропозиціями підібрати правильне оточення. Вони ігнорують, бо прислухаються до собі подібних. Коли Тимошенко мала їхати до в"язниці, зробили для неї характеристику, щоб знала, як поводитися. Вона її взяла, але після того нічого не сказала. Відповіли тільки Юрій Костенко і Євген Марчук. Написали, щоб ми й далі розвивали цю науку.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко і Яценюка була б ідеальна сім"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути