вівторок, 17 травня 2011 07:30

У Саркозі народиться четверта дитина

42-річна Карла Бруні, дружина французького президента Ніколя Саркозі, 56 років, перебуває на четвертому місяці вагітності. Народжувати буде в жовтні.

— Карла поки що нічого не розповідає про свою вагітність, — говорять в оточенні президента. — Та круглий живіт стає все виднішим. Бруні змінила стиль одягу — раніше носила вузькі спідниці та приталені блузки, тепер надає перевагу вільному крою. Почала їсти більше свіжих овочів, пити фреші. Відмовилася від концертного туру для підтримки свого альбому. Усі кажуть, що це пов'язано з вагітністю. Останнім часом Карла все рідше з'являється на світських заходах.

2010-го під час візиту до Індії подружжя відвідало мечеть Тадж-Махал. Після екскурсії Карла попросила у служителя храму: "Помоліться, щоб у мене народився син. Я давно про це мрію".

Подружжя живе у шлюбі три роки. Карла виховує сина 9-річного Авреліана Ентховена від свого колишнього бойфренда філософа Рафаеля Ентховена. Ніколя Саркозі має трьох синів від попередніх шлюбів: 24-річного П'єра, Жана, 22 роки, і 13-річного Луї.

Торік у пресі писали про можливе розлучення Карли та Ніколя. Наче Бруні зустрічається з французьким музикантом Бенджаміном Біоле, а Саркозі — з державним секретарем із питань навколишнього середовища Шанталь Жуанно. Речники сімейства спростували цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «У Саркозі народиться четверта дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути