вівторок, 01 грудня 2015 07:15

У Георгія Делієва народився син

Одеський шоумен 55-річний Георгій Делієв удруге став батьком. 28 листопада дружина Катерина, 29 років, народила сина Миколу. Дитина з'явилася на світ зростом 56 см та вагою 4,2 кг.

— Хлопчик народився справжнім богатирем. Ім'я йому батьки обрали ще до народження, — пише в мережі "Фейсбук" сестра Делієва 48-річна Наталія. Вона — директор театру "Маски-шоу", де грає Георгій.

Катерина Делієва — джазова співачка.

— Катя пела в одесской группе "Хорошие", — розповідає Георгій. — Наприкінці 2013-го погодився зняти для її гурту кліп на пісню "Совпадение". У перший день зйомок зрозумів, що закохався. За кілька місяців ми розписалися і відгуляли весілля. Коли дізнався про вагітність дружини, запропонував повінчатися. Зробили це минулого літа. Не тямлю себе від щастя. Раніше відчував таке лише раз — коли народилася донька. Але зараз ставлюся до дітей більше трепетно. У молодості це ставлення було легковажнішим.

Катерина — друга дружина Георгія. Перша, художниця 50-річна Лариса Делієва, померла 2012-го від інсульту. Їхній шлюб тривав 33 роки.

— Із Ларисою познайомилися в Одеському інженерно-будівельному інституті, — каже Георгій. — В університеті часто малював і креслив замість неї, бо не дуже вміла це робити. А вона за мене готувала і здавала суспільні науки. Згодом дружба переросла в щось більше. Лорочка була моїм головним критиком. Після смерті дружини довго не міг нічого робити. Від депресії врятувала віра й молитва.

Від першого шлюбу має доньку 32-річну Яну. Вона викладає танці, знімається в кіно і співає французький шансон.

— Після смерті Лариси жив у квартирі з донькою та її чоловіком. Не раз планував переїхати, але вони мене не відпускали. Яна казала: все життя ти був біля мене. Після того, як розписалися з Катериною, мешкаємо в моєму будинку під Одесою, на Сухому лимані. Наші вікна виходять на канал із неймовірними пейзажами. Тут завжди свіже повітря, спокійна і тиха обстановка. Біля будинку є невеличке озерце, розбив сад, город і квітник. На столі завжди маємо продукти з власної грядки: перець, помідори, огірки, сливи, черешні й абрикоси. Щоранку прогулююся вздовж лиману. Потім займаюся гімнастикою. Вдома маю тренажери: велосипед, бігову доріжку й перекладину. Знайомі кажуть, що після одруження я помолодшав.

Зараз ви читаєте новину «У Георгія Делієва народився син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути