четвер, 24 червня 2010 00:15

Тисяча пар узяли шлюб на день

Автор: фото з сайта www.metallist.kharkov
  Дівчата з параду наречених на харківському стадіоні ”Металіст” уболівають за футболістів
Дівчата з параду наречених на харківському стадіоні ”Металіст” уболівають за футболістів

20 червня в Харкові відбувся парад наречених. 50 жінок і дівчат прийшли на центральну площу в весільних сукнях античного стилю, середньовіччя, диско, ретро та етно.

— Майже всі вони одружені, мають дітей, — розповідає арт-директор місцевого ресторану "Металіст" 27-річна Катерина Рожова. — Одній учасниці чоловік привіз 2-місячну дитину, вона між конкурсами годувала її груддю.

Наречені відкрили пам"ятник закоханим у Харкові в парку ім. Шевченка.

— Це 200-річний дуб, обнесений кованим парканом. Надалі наречені будуть вішати на нього замки кохання. Перший замок почепила пара, яка цього дня одружилася. Ще одна взяла шлюб під час параду на площі Свободи. Юлія Краснова та Олександр Войтин вивели своїх гостей і експромтом провели виїзну церемонію на очах у тисяч харків"ян.

Запросили актора в образі Елвіса Преслі. Він розписував пари, які бажали побратися на день. Свідоцтво про шлюб отримали близько тисячі таких пар.

Одягати сукню нареченої до і після весілля можна

— Найбільше нареченим сподобалася футбольна гра на стадіоні "Металіст". Вони бігали в білих пишних сукнях за м"ячем. Він ховався під обручами, на яких трималися кринолінові сукні. Дівчата обома руками підтримували спідниці. Потім грали в баскетбол, теніс. Уболівали, коли на поле вийшли грати вихованці футбольної школи клубу "Металіст".

Наприкінці учасниць параду покатали на мотоциклах байкери.

 — Одягати сукню нареченої до і після весілля можна, — говорить біоенергетик Юрій Козлов. — Можливо, якогось холостяка це наштовхне на думку, що пора одружуватися. Усі заборони, пов"язані із весільним вбранням та фатою, не більше як забобони.

Зараз ви читаєте новину «Тисяча пар узяли шлюб на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути