пʼятниця, 24 червня 2016 06:10

Весілля доньки Яроша гуляли на дачі мера Дніпра

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.uapress.info
  Донька Дмитра Яроша Ірина з чоловіком Володимиром святкують весілля на дачі Бориса Філатова, мера Дніпра (колишній Дніпропетровськ. — ГПУ). Серед гостей — родичі та добровольці АТО
Донька Дмитра Яроша Ірина з чоловіком Володимиром святкують весілля на дачі Бориса Філатова, мера Дніпра (колишній Дніпропетровськ. — ГПУ). Серед гостей — родичі та добровольці АТО

Колишній лідер "Правого сектора", народний депутат України 44-річний Дмитро Ярош видав заміж доньку Ірину, 19 років. Весілля святкували 18 червня на дачі мера міста Дніпро Бориса Філатова в місті Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ. — ГПУ). Зятем Яроша став боєць АТО Володимир Шум, 23 роки.

— Весілля доньки пана Яроша пройшло в сімейному колі у мене на дачі, — каже Борис Філатов, 44 роки. — Бо її батько просто не нажив грошей на кафе.

Гуляли два дні. Запросили майже 50 людей. Серед них — чимало учасників АТО. Також прийшов гонщик Олексій Мочанов.

— Весілля було дуже скромне, — розповідає одна з гостей. Імені просить не вказувати. — Наречена була у довгій білій сукні, молодий — у вишиванці такого ж кольору. На столі жодних делікатесів. Пригощали варениками, голубцями, канапками із салом та ковбасою. За столом співали українських народних пісень. Було чути на всю вулицю. Мочанов смішив усіх анекдотами.

Володимир Шум народився в Києві. З підліткового віку займається військовою реконструкцією. Зараз живе в Кам'янському. Бував у гарячих точках. На весілля приїхав з Авдіївки на Донеччині. Там воює на передовій.

— Володимир ледве встиг освідчитись Іринці — і одразу ж вирушив зі своїм підрозділом на фронт, у самісіньке пекло, — розповідає доброволець, київська журналістка Олена Білозерська, 36 років. — Тоді Іра бідкалася, що батько не пускає її на передову. Радила: "А ти пошвидше виходь заміж. Будеш їздити на фронт із чоловіком".Вона відповідала: "Володя теж не дозволить. Казав, якщо поїду на фронт із батьком, то попробиває колеса в машині".

Ірина Ярош змалку захоп­лювалася зброєю та військовою справою. Вивчає українську філологію в університеті імені Олеся Гончара в Дніпрі. Торік почала працювати в об'єднанні "Українська добровольча армія", займається інформацією.

— Через авторитет батька часто виникає відчуття, що не можу бути особистістю. Бо постійно перебуваю в його тіні, — каже Ірина Ярош. — Моя найбільша проблема — як вибитися в люди. Хоч стараюся, нічого не виходить. Навіть не знаю, як проявити себе. Але нині головне — щоб за нами була перемога, а там розберемося.

Родина Дмитра Яроша живе в Кам'янському. З дружиною Ольгою також мають доньку 22-річну Анастасію та сина Дмитра, 8 років. Анастасія заміжня за лідером "Правого сектора" на Прикарпатті Василем Абрамівим. Живуть у селі Задністрянське Галицького району на Івано-Франківщині. Виховують сина 2-річного Назара.

Зараз ви читаєте новину «Весілля доньки Яроша гуляли на дачі мера Дніпра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути