середа, 11 липня 2012 00:15

Зробив із позолочених пластин міні-сукню з корсетом

Автор: фото: REUTERS
 

Міні-сукню з корсетом зробив із позолочених пластин французький модельєр 60-річний Жан-Поль Ґотьє. Модель дефілює у ній під час Паризького тижня моди.

— Для плаття я використав пластини з позолотою. На таке вбрання довелося б віддати зо 2 кілограми чистого золота. Тоді його собівартість сягала б сотень тисяч доларів, — говорить дизайнер.

Кажуть, після показу сукню у Ґотьє купила американська співачка Мадонна. У ній виступатиме на київському концерті у серпні.

— Сукня поки що у колекції Жан-Поля, — розповідають помічники дизайнера. — Її показуватимуть на усіх європейських тижнях моди.

Плаття прозоре. Стягується на спині, мов корсет. Модель, яка дефілювала у ньому, одягла панчохи і бікіні тілесного кольору. Груди проглядаються під відвертою сукнею.

Над цим виробом дизайнер працював 12 діб у своїй майстерні. Плаття пошили у трьох екземплярах — із тканини, шкіри та позолочених пластин. Четвертий варіант — зі старої кіноплівки — має з'явитися наприкінці липня. Кажуть, його викупили у Ґотьє голлівудські режисери для зйомок однієї зі стрічок. 1997-го дизайнер пошив костюми для всіх акторів фільму "П'ятий елемент".

На тижні моди у Парижі Ґотьє показав лінію вбрання "Леді-денді" — одягнув дівчат у шовкові смокінги-халати, фраки і брючні костюми.

Зараз ви читаєте новину «Зробив із позолочених пластин міні-сукню з корсетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути