середа, 04 квітня 2012 00:30

П'ятеро голих жінок танцюють колом

Автор: фото з сайта www.thepicturesoftheday.com
 

Художник С'юард Джонсон відпочиває в одному з парків американського міста Гамільтон під власною скульптурою "День мрій". П'ятеро голих жінок танцюють колом. Усі до 2 м на зріст, мають різні фігури й форми грудей.

— Хіба ж це не мрія чоловіка, провести цілий день з кількома жінками одразу, — каже С'юард Джонсон. — І щоб жодна не ревнувала й не показувала свого невдоволення. Відпочинок у затінку під голими скульптурами продовжує життя чоловіка на кілька років. Споглядання на голі груди — на два, сідниці й живіт — на чотири.

Скульптура стоятиме у парку Гамільтона до 1 червня. Потім її планують перевозити й установлювати на алеях інших міст штату Нью-Джерсі.

— У найтовстішої жінки-скульптури везуче праве коліно. Якщо його потерти, матимете успіх у жінок, — говорить художник групі туристів. Хлопці дослухаються, труть коліно статуї руками.

С'юард Джонсон зліпив 270 вуличних скульптур. Прославився торік улітку під час відкриття статуї 2-метрових ніг Мерлін Монро в Чикаго. Скульптуру вже назвали мандрівною. У травні її мають перевезти на кілька місяців до Лос-Анджелеса.

Зараз ви читаєте новину «П'ятеро голих жінок танцюють колом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути