пʼятниця, 23 серпня 2013 07:30

Племінниця Ротару катається на яхті з шейхом

Племінниця Софії Ротару співачка 27-річна Соня Кей, справжнє ім'я Софія Хлябич, відмовилася від подарунка — чорного "ламборґіні". Автівку  їй купив залицяльник — син арабського шейха. Така коштує щонайменше $2 млн.

— Дорогий автомобіль багато до чого зобов'язує. Тим більше вона переживає, як на це відреагує її хлопець, — говорить продюсер Володимир Минка. Співачка зустрічається з німецьким студентом.

Соня та син шейха познайомилися в Лондоні, де навчалися в одному університеті. Цього року разом провели травневі свята в Дубаї, там артистка відпочивала з батьками. Кажуть, араб щодня забирав її з готелю для прогулянок на яхті.

Соня Кей єдина донька сестри Софії Ротару — Лідії. Мати раніше була солісткою ансамблю "Черемош", батько Сергій Хлябич — його художнім керівником. Із 14 років Соня живе й навчається у Великій Британії. Хоче стати дизайнером інтер'єрів.

Зараз ви читаєте новину «Племінниця Ротару катається на яхті з шейхом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути