пʼятниця, 18 листопада 2011 06:45

Плащ пошили з 200 пір'їн фазана

Автор: фото з сайта www.ep.beautymania.biz
 

Власниця титулу "Міс Крим" 22-річна Ніна Астраханцева візьме участь в одному із найдорожчих конкурсів краси "Міс Земля" 4 грудня на Філіппінах. За рівнем, це — третій конкурс після "Міс Всесвіт" та "Міс Світу". Переможниця отримає корону із білого золота з діамантами.

На конкурс Ніна Астраханцева везе сукню з маками і костюм амазонки. Над останнім кримська дизайнерка Юлія Гелеверя працювала два місяці. Це невеликий плащ із 200 пір'їн фазана та павича, труси з бюст-гальтером зі зміїної шкіри. Вечірнє плаття учасниці оздоблять італійським кришталем. А національне вбрання біло-червоного кольору розшиють ста маками. Всі аксесуари до суконь модель придбала в Парижі.

Моделлю Ніна Астраханцева працює з 14 років.

— Модельний бізнес лише збоку здається розкішним святом. Але чого коштує одна підготовка до якогось конкурсу, просто не передати. Мені з фінансами допомагають батьки-бізнесмени.

Ніна одночасно вчиться у двох вузах. У Криму вивчає міжнародну економіку, у Києві — міжнародне право.

— Викладачі розробили для мене індивідуальні графіки. Інколи йдуть на поступки, бо пишаються моїми успіхами. У майбутньому я хотіла б мати свій бізнес — ресторанний або автомобільний. А модель для мене не більш як хобі. Нормально заробляти на життя цією професією важко. Єдина приємна річ, що можна подорожувати світом. Я побувала у 17 країнах.

Торік Ніна увійшла до п'ятірки найкрасивіших моделей світу у Китаї.

— Краса моделі — це лише половина успіху. Решта — це те, як поводишся у звичайному житті, як виглядаєш ненафарбованою, чи освічена, як спілкуєшся з людьми.

Зараз ви читаєте новину «Плащ пошили з 200 пір'їн фазана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути