пʼятниця, 28 жовтня 2011 05:45

Одяг із секонд-хенду змінює звички і характер

Автор: МАЛЮНОК: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Я і моя родина віримо в Бога, — починає лист вінничанин Леонід, 49 років. — Але нас переслідують хвороби, невдачі. Із дружиною часто сваримося. Займаюся дрібною комерцією, щоб мати на хліб. Але останнім часом і там одні розорення. Запросили у квартиру священика, аби освятив. Але після того ми менше хворіти не стали. Може, всі біди почалися через те, що я почав цікавитися телепатією та магією? Можу людей собі підкоряти, навчився передавати їм свої думки".

Лист коментує біоенергетик 52-річна Ольга Старостенко з Києва:

— Усі ваші біди пішли від того, що почали цікавитися забороненим. Займатися приворотами, проникати в підсвідомість людей, навіювати на них гіпнози, читати книжки чорної та білої магії — гріх. Ваша життєва енергія вичерпалася. Нещасними робите себе і дітей. Краще віддавайте сили бізнесу. Із магічними експериментами зав'яжіть.

"У мене змінився син: став злим, рідко приходить додому. Навіть голос у нього помінявся, — пише в листі Валентина Ігорівна з міста Ужгород на Закарпатті. — Кричить на нас із батьком, коли вертається з дискотеки п'яний. Хоч ще торік був спокійним і тихим. Сестра моя каже, що це через те, що я йому речі купую на секонд-хенді".

Біоенергетик сканує долонями фотографію хлопця. На знімку лисий чоловік у чорному пальті.

— Ваш син здоровий. Нервується, бо не має постійної роботи, не може владнати особисте життя.

Одяг із секонд-хенду може змінити звички і характер людини, яка буде його носити. Ношені речі мають енергетику попереднього господаря. Це може негативно впливати на здоров'я та настрій людини. Вона починає хворіти. Може непритомніти і мати високу температуру.

На полиці гуманітарки потрапляють речі покійників, лежачих хворих. Родичі часто роздають речі покійника друзям і знайомим. Якщо знаєте, що померлий хворів, мав багато ворогів, любив випити — не носіть після нього одягу.

Не варто купувати в секонд-хенді білизну, шапки і рукавиці. Увесь негатив із людини виходить через ноги. Врахуйте це, коли купуєте ношене взуття. Можна очистити річ вогнем, тобто поставити одяг у коло свічок і помолитися. У сонячну та вітряну погоду повісьте на вулиці. Коли перете, додавайте у воду сіль — це давній оберіг від нечисті.

"У 13 років мені наснився дивний сон, — пише 73-річний Володимир із Рівного. — Наче я помер, лежу на лавці. Рідні зі мною прощаються. Почали мене хоронити. В яму опустили, і батюшка сказав: "Вічная пам'ять". Потім відчув, як душа моя летить на небо. Іду по хмарах, бачу свою сусідку. Вона тримає повну миску з вінегретом. Хотів наїстися, а вона не дала, бо миска була неповна. Дорізала і поставила переді мною. Сусідка через кілька років померла".

— Бачу, уже кілька разів ви потрапляли в ситуації між життям і смертю. Якщо в дитинстві бачите уві сні себе мертвим, будете жити довго. Але в постійному ризику: хворітимете, потраплятимете в аварії, можете навіть втратити пам'ять. Вінегрет віщує різноманітне майбутнє: голодні та бідні будні змінюватимуть надприбутки та багатство. Доживете до 100 років.

"Одружилася 20 років тому, — ділиться в листі 41-річна Ольга Іванівна з Полтави. — Майже після весілля чоловік почав хворіти, перестав їсти і спати. У лікарні йому не допомогли. Поїхали до одного діда-віщуна. Він сказав, що нам під ворота насипали землі з кладовища. Сказав, що зробити, аби позбутися привороту, і хвороба дійсно відступила. Нещодавно чоловіку знову стало погано. Як полола город літом, знайшла два яйця. Весь час Олександра нудить, болить у ділянці сонячного склепіння".

Надсилає паспортне фото чоловіка. Він старший за неї на чотири роки. Волосся на скронях сиве, брови густі й чорні.

— Чоловікові поробила його колишня дівчина. Вона живе з вами на одній вулиці або в одному районі. У самої вже є сім'я, але ревнує Олександра, не може пробачити йому зраду. Яйця не треба брати руками. Коли подібне знаходите, виносьте на лопаті на перехрестя або киньте у вогнище. Чоловікові треба молитися. Бачу, що скоро одужає.

Зараз ви читаєте новину «Одяг із секонд-хенду змінює звички і характер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути