вівторок, 10 січня 2012 10:22

Нестор Шуфрич закохався в Лесю

Автор: фото З САЙТА WWW.tabloid.pravda.com.ua
  Заступник голови РНБО, ”регіонал” Нестор Шуфрич з новою пасією Лесею на закритій вечірці в одному з ресторанів Києва
Заступник голови РНБО, ”регіонал” Нестор Шуфрич з новою пасією Лесею на закритій вечірці в одному з ресторанів Києва

45 років відсвяткував 29 грудня заступник голови Ради нацбезпеки і оборони, "регіонал" Нестор Шуфрич. Ювілей відзначав на елітному курорті у французьких Альпах — Куршавелі. На святкування до нього приїжджали  бізнесмен Олександр Онищенко та боксер Володимир Кличко.

— З одного боку, мені пощастило святкувати день народження за два дні до Нового року. А з другого — не дуже, бо свято плавно переходить у Новий рік і доводиться відривати друзів від їхніх планів, — каже Нестор Шуфрич. — Тому день народження святкую у вузькому колі. Із рештою зустрічаюся вже після Нового року. Свято починається 29 грудня, а закінчується під старий Новий рік.

— У Куршавелі Шуфрича бачила в одному із французьких ресторанів. Із друзями пив вино, яке в нас у магазинах продають за 800 гривень, а там коштує кілька сотень доларів. Його там п'ють, як ми саме дешеве шампанське, — розповідає киянка Юлія, яка проводить новорічні канікули на французькому курорті. — Голосно розмовляли і часто сміялися. Між чоловіками в костюмах сиділо кілька дівчат.

Нестор Шуфрич орендував для себе бунгало. Так місцеві називають будинки, де живуть відпочивальники.

— Бунгало в Куршавелі коштують від 10 тисяч доларів на одного за тиждень. У кожному домі є своя прибиральниця, дворецький та елітний повар. Майже всі магазини там брендові, типу "Дольче Ґаббана". Одяг коштує на наші гроші 3-4 тисячі гривень. Хоча можна щось знайти і за 200 гривень.

Нестор Шуфрич почав зустрічатися з моделлю на ім'я Леся.

— Дівчина красива. Із нею Нестор Іванович часто до нас приходить. Сідають у найтемніший куток і воркують, як голубки, — кажуть в одному із заміських ресторанів.

Нестор Шуфрич був одружений двічі. Першою його дружиною була донька секретаря Закарпатського обкому партії Ірина. Від цього шлюбу в політика є син — 23-річний Олександр. Удруге одружився із моделлю Наталею Вороною. Шлюб проіснував сім років. Наталя народила сина Нестора.

— Скоро Шуфрич одружиться втретє. Заради цієї дівчини він готовий гори звернути. Купує їй дорогі подарунки, приділяє весь свій вільний час. Один не ходить. Олеся супроводжує Нестора повсюди, — каже колега заступника РНБО, який попросив не називати його імені.

Зараз ви читаєте новину «Нестор Шуфрич закохався в Лесю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути