вівторок, 11 жовтня 2016 05:55

Нафтовий магнат не прийшов на весілля доньки
2

Еліна Бажаєва вдягла сукню з 10-метровим шлейфом. Він розшитий стразами й камінцями Сваровські
Фото: ФОТО З САЙТА WWW.tatler.ru
Еліна Бажаєва із чоловіком Бекханом Мамакаєвим під час весільної фотосесії у Монако

20 млн рублів (6 млн грн. — ГПУ) коштувала весільна сукня 22-річної Еліни Бажаєвої, доньки президента російського нафтового холдингу "Альянс" Муси Бажаєва. У вересні вона вийшла заміж за сина чеченського бізнесмена Аліхана Мамакаєва 25-річного Бекхана. Весілля зіграли в Монако.

— З Бекханом познайомилися у лютому, — каже Еліна. — Він на 100 відсотків підійшов під моє уявлення про ідеального чоловіка. Через два місяці після знайомства зробив мені пропозицію. Я одразу ж погодилася.

Батьки мій вибір схвалили.

На весілля молодята запросили 110 гостей. Пригощали вишуканими стравами. Алкогольних напоїв на столах не було. Наречена вдягла сукню від ліванського дизайнера Зухаїра Мурада. Плаття шили чотири місяці. Воно має 10-метровий шлейф, розшитий стразами та камінцями Сваровські. Свято було в європейському стилі. Молодята разом сиділи за столом. Хоча чеченські звичаї цього не дозволяють. Нареченому не можна перебувати на весіллі, а нареченій заборонено сидіти під час святкування. Весь час має бути на ногах. Батьки Еліни вирішили традицій не порушувати й на весілля не прийшли. Чеченцям заборонено відвідувати весілля доньок.

Бекхан Мамакаєв закінчив Лондонський університет. Знає шість мов. Є співвласником кількох компаній батька. Еліна зараз навчається в Московському інституті міжнародних відносин.

Старша сестра Еліни 24-річна Мар'ям вийшла заміж цьогоріч у квітні. Її обранцем став син голови чеченського філіалу "Россільгоспбанку" Усман Еріханов. Святкували в московському ресторані "Сафіса". Запросили 600 гостей. На її весіллі дотрималися всіх чеченських звичаїв.

Зараз ви читаєте новину «Нафтовий магнат не прийшов на весілля доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути