четвер, 19 березня 2009 18:31

Назар Приходько не бачив сестру три місяці

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
   Назар Приходько навчався у столичній музичній гімназії ім. Лисенка. Співав там у хорі хлопчиків. Каже, об’їздив із концертами пів-Європи
Назар Приходько навчався у столичній музичній гімназії ім. Лисенка. Співав там у хорі хлопчиків. Каже, об’їздив із концертами пів-Європи

Брат Анастасії Приходько 23-річний Назар навчається на режисера у столичному університеті культури. Пише диплом про реаліті-шоу на телебаченні. На зустріч у кав"ярні "Кофе-Тайм" одягнув чорний костюм з полиском.

— Настя попросила, щоб наша сім"я не їхала на Євробачення, — розповідає. — Мама не поїде, а я через Інтернет уже квитки замовив. У мами з Настею телепатичний душевний зв"язок. Сестра в залі знайде її очима — зіб"ється і перестане співати.

Про Настину перемогу на російському відборі Приходьки дізналася із запізненням.

— У нас російський "Перший канал" транслюють на годину пізніше. Ми ще виступи дивимося, а Настя дзвонить із претензією: "Чого мене ніхто не вітає?" Коли йшла на "Фабрику зірок", нічого нам не сказала. Встала о восьмій ранку і просто пішла з дому. Своєму хлопцеві заявила: "Якщо не пройду навіть на "Фабрику" — більше не співатиму". Три місяці бачили її лише по телевізору.

Каже, в училищі не всім викладачам подобався сестрин голос.

— Їм треба була шароварщина, а Настя алмаз неогранений. Могла розучити пісню, прийти на іспит і виконати її так, що весь актовий зал аплодував стоячи. 2003-го пробувалася у "ВІА Гру", але тоді вибрали Світлану Лободу.

У російських газетах пишуть, що брат Приходько — націоналіст, нацист.

— У Росії плутають ці поняття. Пригожин засів "У контакті" і шукає компромат на нашу родину. Я повикидав інформацію із власної сторінки. Прибрав навіть знімки та українські народні пісні. Журналісти знайшли фотографію із Дня соборності — я у вишиванці й чорному довгому плащі. Написали, що на мені плащ СС, — хапається руками за голову. — Приплели мене до УНА-УНСО, хоч я до неї не належу. Чотири місяці тому я створив власну організацію "Перша українська молодіжна асамблея". Сестра теж вступила туди. Вона мене в усьому підтримує.

Настя тепер щотижня змінює номер телефону. У Москві на Арбаті є людина, яка торгує номерами зірок. Настин телефон теж там продається. З наступного тижня й мені доведеться змінити, бо журналісти замучили.

Батько, коли побачив Настю по телевізору, подзвонив нам із Росії. Сказав, що голосуватиме за Настєньку. Ми не бачили його змалку. Настю захищав я, виправляв у творах помилки. Радив, з якими хлопцями не варто зустрічатися. Вона заперечувала мені. Як розходилася з тим хлопцем — не розмовляла зі мною два тижні, бо я був правий.

Зараз ви читаєте новину «Назар Приходько не бачив сестру три місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути