вівторок, 28 березня 2006 17:23

На весілля Віки й Шаталіна привезли краба

У Москві завершилися зйомки телесеріалу "Моя прекрасна няня" з Анастасією Заворотнюк, 32 роки, у головній ролі. В останній серії няня Віка та продюсер Шаталін одружуються і святкують гучне весілля.

На знімальному майданчику носять блискучі пакунки з подарунками і квіти. Розкладають салати в половинки авокадо, сервірують довгі ряди столів, намащують хліб справжньою ікрою, ріжуть ковбасу, бряжчать пляшками, розпаковують коробки з тортами, фруктами, закусками, розкривають банки з огірками, оливками... Банкетний стіл весільної серії, за скромними підрахунками реквізиторів, обійшовся в суму, значно більшу за вартість справжнього весілля.

Закуплено 100 кг продуктів: червоної й чорної ікри, полуниць, лобстерів та великого камчатського краба. Окрім того, у студію принесли 600 троянд і 100 орхідей, 25 стільців по 900 гривень за штуку, 4-ярусний весільний торт із фруктами та ще 40 менших тортів. Сукню нареченої шили на замовлення у Франції.

Любов Григорівна Прутковська, вона ж Любов Григорівна Поліщук, 56 років, розповідає "родичам", що в Ізраїлі всі в захваті від серіалу. У актриси — серйозна хвороба хребта. Лікарі вставили їй кілька хребців-імплантантів. А реабілітаційний курс вона проходила в Ізраїлі.

Перший шлюб був невдалий

Знімають сцену в РАГСі. За сценарієм, Прутковські приходять туди із великим бутлем самогону та шматом сала з часником, загорненим у ганчірку.

— Самогон по чарках, сало розрізаємо! — лунає команда режисера.

— З чорним хлібом, будь ласка, я з задоволенням! — жвавішає Поліщук.

Серію про весілля знімали три дні. Керівники студії "Амедіа" офіційно повідомили, що серіал завершено. Заворотнюк каже, що поки що відпочиватиме від серіалів. А щоб зовсім не відвикнути від камери, зніматиметься в рекламних роликах.

До серіалу "Моя прекрасна няня" Заворотнюк жила в Лос-Анджелесі, де мала невеличкий бізнес. Наїздами бувала в Москві — у театрі Табакова, де грала, наприклад, у спектаклі "Бумбараш". Анастасія виховує двох дітей: 9-річну Анну і 4-річного Майкла. Її чоловік — Дмитро Стрюков — займається автосервісом. Разом вони вже 10 років. Це другий шлюб "прекрасної няні". Перший чоловік — громадянин Німеччини — помітив Анастасію на "капуснику" в "Табакерці" і через три дні запропонував їй руку й серце.

— Мій перший шлюб був невдалий, — згадує вона. — Ми прожили лише рік. За два місяці я схудла на 10 кілограмів. Тепер колишньому чоловіку заборонено  навіть з"являтися на горизонті.

Зараз ви читаєте новину «На весілля Віки й Шаталіна привезли краба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути