пʼятниця, 19 липня 2013 06:15

На фіктивному шлюбі заробила три тисячі доларів

Автор: підготувала Анна УСІК
 

— Предлагали выйти замуж за марокканца или вьетнамца, но я не рискнула. Решила жениться с азербайджанцем. Он хотя бы русский понимает, — говорить 25-річна Наталя з Кагарлицького району Київщини.

26 червня у РАЦСі побралася з азербайджанцем Джафаром, 26 років. На фіктивному шлюбі заробила $3 тис. — 24 тис. грн.

— Жениха мені знайшли в одному з київських шлюбних агентств, — розказує Наталя. — Підзаробити на одруженні порадила подруга. Вона позаторік так за іранця вискочила. Не може дочекатися вересня. Хоче з ним розлучитися, бо має іншого.

Наталя розлучена. Виховує 6-річного Дениса.

— Якби не син, могла б і за білоруса вийти. Один мені сподобався. Але він женитися не схотів. Боявся, що примушу після розлучення аліменти платити. Коли показали анкету Джафара, навіть закохалася. Він високий, кучерявий, накачаний. Бачилися тричі: коли в агентстві гроші платив, як у ЗАГСі заяву подавали у травні, коли в червні розписувалися. Української не розуміє, тому заяву за нього писав адвокат. Джафар тільки кивав і усміхався. Пояснив, що між нами нічого не може бути, бо в Азербайджані має дівчину. У Києві хоче бізнес відкрити, торгує на ринку. Його брат теж на нашій женився. Але не за гроші, а по любові.

Шлюб Наталі та Джафара триватиме два роки, доки азербайджанець не отримає українське громадянство. Одруження спрощує цю процедуру для іноземців.

— Щоб я раніше терміну не подала на розлучення, а він не претендував на моє майно, підписали шлюбний контракт. Приписувати в себе Джафара боюся. Хоч за це він давав півтори тисячі доларів. Знайомі розказували, що одна дівчина кавказця так приписала. Він привіз в Україну дружину і двох дітей. Вселився до неї в квартиру. У договорі прописали, що після розлучення кожен залишиться зі своїм майном і боргами.

Перший раз після школи заміж вискочила, — продовжує Наталя. — Батьки накрили стіл на 200 людей. Прожили ми півтора року. І то лише тому, що в Україні з вагітними не розлучають. Знала, що він наліво ходив. Працював водієм на м'ясокомбінаті. З половиною баб переспав. Через два місяці після розлучення на коханці женився. Зробив їй доцю і теж залишив із пузом.

Мама сварилася, коли дізналася про мою аферу. Каже, дарма я така молода свій паспорт штампами замазую. Але мені на осінь сина треба в школу зібрати. Працюю касиром у супермаркеті. Освіти не маю, тому нікуди не беруть. Долари у гривні не переводжу, щоб не розтратити.

За фіктивний шлюб покарання в Україні немає.

Зараз ви читаєте новину «На фіктивному шлюбі заробила три тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути