вівторок, 23 липня 2013 00:15

Чоловік крав із дому гроші на церкву

26-річна Людмила Котенко з міста Шпола Черкаської області подала на розлучення, бо чоловік, 25-річний В'ячеслав Котенко, подався у свідки Єгови. У шлюбі прожили рік.

— П'яний кум на весіллі ляпнув до мого Слави: "Чо ти сидиш, як баптист? Випий 100 грам за нєвєсту". Той довго відмовлявся, але потім напився в дрова, — згадує Людмила.

Наречені зіграли весілля за півроку після знайомства.

— Йому завжди подобалися старші дівчата. Коли зробив пропозицію, мама з батьком були такі щасливі, бо добре знали його батьків, разом працювали на маслозаводі. Та й мені говорили: "Тобі замуж пора, ми онуків хочемо". Після весілля з чоловіком щонеділі ходили до церкви на причастя, доки через смерть матері він не почав пити.

Після її похорон Слава помінявся. До церкви вже не ходив, найшов собі собутильніка-сусіда. Вертаюсь з роботи, а на столі лежать журнали, які свідки Єгови у поштовий ящик кидають.

Слава працював електриком, але роботу кинув. Став розносити релігійні журнали по місту. Крав з дому гроші на церкву.

Перещитала заощаджені, а 3 тисячі гривень нема. Слава пастирю на молитовний дом відніс. Йому там так голову запудрили, що без мого відома подав наш будинок на продаж.

Оголошення і його номер телефона побачила в газеті. Покупці стали до нас навідуватися. Сказав: "На храм треба багато грошей, ми з братами і сестрами уже половину назбирали". Вигнала його серед ночі на вулицю, а вранці подала на розлучення. Вимагав частину грошей за будинок. З розпачу довірила йому продаж житла. Хату за 15 тисяч доларів купив син пастора. А могли продати удвічі дорожче. Свою половину я поклала на депозит і переїхала жити до сестри.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Чоловік крав із дому гроші на церкву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути