пʼятниця, 10 червня 2011 11:38

Микола Довгорукий харчується сонцем

Автор: фото: АНДРІЙ ШМАТОВ
  Сонцеїд Микола Довгорукий на кухні свого приватного будинку в Києві. Стіни старої ”мазанки” увішані іконами, ксерокопіями образів, кабалістичними знаками, поганськими оберегами. Чоловік сповідує всі релігійні вчення світу, від буддизму до католицизму. На шиї в нього православний хрест, на голові тюбетейка кримських татар-мусульман
Сонцеїд Микола Довгорукий на кухні свого приватного будинку в Києві. Стіни старої ”мазанки” увішані іконами, ксерокопіями образів, кабалістичними знаками, поганськими оберегами. Чоловік сповідує всі релігійні вчення світу, від буддизму до католицизму. На шиї в нього православний хрест, на голові тюбетейка кримських татар-мусульман

53-річний Микола Довгорукий не їв вісім років.

— 25 серпня 2003-го із космосу мені прийшов наказ перестати їсти, — розповідає Микола Миколайович. — Спочатку навіть здалося, що привиділося. Доки наказ не повторився. Сняться іноді гарячі булочки з маком, які в нашій заводській кафешці продавали. Прокидаюся в поту, думаю: невже зірвався? Енергію я беру звідусіль. Вітер дме, кажу: "Вітер, я люблю тебе". "Матінко земля, я люблю тебе, наповни мене своєю силою!" Коли ходжу босоніж, заряджаюся. Мене живлять дерева і все довкола. А головне, дивлюся на сонечко по шість годин на день. Заряджатися можна де завгодно, навіть їдучи в маршрутці.

Розмовляємо на кухні "сонцеїда" у його приватному будинку біля столичного аеропорту "Жуляни".  Стіни старої мазанки увішані іконами, ксерокопіями образів, кабалістичними знаками, язичницькими оберегами.

— У 10 років захопився йогою. Перепробував багато східних і західних оздоровчих учень. Хоча жив звичайним життям. Закінчив автодорожній технікум, працював на Півночі, пив, курив, як усі. Доки 20 років тому в мене відбулося осяяння й ніби інтерфейсом мені в мозок почала надходити інформація. Перейшов на слабкий християнський піст. Відкрив у собі здатність молитвами допомагати людям знімати негативні енерговпливи. 1993-го пройшов курси біоенергоінформатики, психокорекції. Отримав диплом більше для міліції, бо в той час багато розплодилося нечесних цілителів. А гоніння було на всіх.

На газовій плиті закипає чайник. Господар вимикає вогонь.

— Нагріваю до 98,8 градуса, знімаю, коли тільки з'являються бульбашки. Вживаю виключно таку "живу" воду.

Наливає окріп у порцеляновий заварник.

— Якби я не був практикуючим цілителем, мені напевно вистачало б тільки чаю, — продовжує. — Якщо просто медитувати, достатньо буде й води. Я не голодую, хоча нічого не їм. Тільки п'ю молоко, кефір, пряжене. З молочних продуктів отримую атом кальцію, атом заліза із соків, овочевих відварів. Єдине, що лишаю, це картоплю, розминаю або крізь ситечко пропускаю, аби була як томатний сік із м'якоттю. Мучився спочатку. Коли на третьому тижні випив какао з молоком, нарешті відчув себе ситим. Із того моменту у мене пропало бажання харчуватися грубою їжею. Коли хочеться солодкого, розсмоктую шоколад.

Я майже не відрізняюся ні від кого на землі. Я не винен, що 15 мільярдів нейронів мого мозку вийшли на частоту космічних енергій і я сприймаю більше частот, ніж звичайна людина.

На підвіконні кілька фото Миколи Довгорукого із довгим білим волоссям.

— Дружина дивується, що в мене немає жодної сивинки. Їй 49, а сивого волосся вже повно. Я, правда, підстригся, — піднімає схожий на тюбетейку головний убір, проводить долонею по акуратній зачісці. — Бо вигорів так, що знайомі почали питати: "Коля, ти шо, покрасілся?"

Найсмачніше сонце на світанку. 2007-го дивився на сонечко без перерви 16 годин 28 хвилин. Починав із кількох секунд. Звикаючи, став дивитися довше — хвилину, 5, 10, годину. Очі я не зіпсував. Сонячну енергію можна вбирати і через шкіру. Якщо людині важко дивитися на сонце, можна повернути обличчя або заплющити очі. Тоді енергія буде вбиратися через шкіру і третє око.

Інколи таких, як я, називають представниками нової шостої раси. Я до цих визначень байдужий. Ви бачите, у продажу залишаються переважно отруйні для організму продукти. Якісні дуже дорогі. Якщо ми добровільно не хочемо переходити на безшлакове харчування, нас примусять. Коли людина більше не їсть тверду їжу, звільняється дуже багато енергії, яка раніше використовувалася для її перетравлення. І ця енергія відновлює здоров'я і подовжує життя. Ще академік Вернадський стверджував: термін життя нормальної людини 120 років.

Мені достатньо в день 3,5 літра рідини. Найбільше люблю сік червоного винограду. Переходячи на рідке харчування, скинув 7 кілограмів. Тепер вага стабільна — 60 кіло. Кожного дня бігаю по 10 кілометрів, пораюся на городі, можу 25 разів від землі віджатися.

На прохання японських документалістів, які цікавляться можливістю людського організму, Микола Довгорукий пройшов медичне обстеження у запорізькій лікарні №5.

— Єдине відхилення в мене — шлунок значно зменшився порівняно з нормою.

Зараз ви читаєте новину «Микола Довгорукий харчується сонцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути