середа, 16 червня 2010 06:51

Мама Бориса Апрєля плаче ночами

Автор: фото надане прес-службою Бориса Апрєля
  Співак Борис Апрєль перехворів на нервову анорексію. Він схуд на 15 кілограм і обстриг волосся
Співак Борис Апрєль перехворів на нервову анорексію. Він схуд на 15 кілограм і обстриг волосся

Співак 19-річний Борис Апрєль обстриг волосся. Місяць тому він вилетів із проекту "Фабрика. Суперфінал". Після цього зник.

— Я нікуди не тікав, просто поїхав у Крим. Хотів сховатися від усіх. Думав про те, як вилізти з тієї ями, в яку сам себе закопав. Була депресія, переоцінка цінностей. Боявся, що продюсери, коли знайдуть мене, зітруть на порох. Проте зрозумів, наскільки вони мене люблять.

Співак зустрічає в столичному офісі продюсерського центру "Талант Груп". Одягнений у сірі вузькі джинси та чорні розшнуровані черевики. На підлогу ставить велику сумку-саквояж. На кінчиках коротко стриженого волосся видно залишки білої фарби. Доти мав довгу чуприну.

— Постригся в Криму, коли в мене був нервовий зрив. Коли стриг себе, ніби звільнявся від зайвого, викидав зі свого життя певних людей і певні ситуації.

У Сімферополі Апрєля знайшла продюсер і співачка Наталя Могилевська, 34 роки.

— Перед зустріччю з нею з"їздив до мами. Вона сумує за мною, плаче ночами, бо переживає. Вірить усьому, що про мене пишуть в Інтернеті.

Тиждень тому Апрєль виписався з лікарні. Йому поставили діагноз — нервова анорексія. Борис схуд на 15 кг.

— В Ялті я зустрів психотерапевта Володимира Голубенка. Він допоміг мені розібратися в собі. Я не хотів їсти. Навіть не думав про їжу. Організм настільки виснажився, що я не міг піднімати руки, ноги не слухалися. Зараз вагу не хочу набрати, але щоби почуватися комфортно, лікуюся, п"ю таблетки. Тиждень лежав під крапельницею. Пив солодкі сиропи, аби підвищити рівень глюкози в крові.

Торік Бориса відрахували з університету. Навчався на факультеті вокалу.

— Не встигав здавати сесію, бо давав концерти. Хочу з освітою підтягнути. Зараз поновлююся, але на перекладача. Мрію вивчити французьку, німецьку, іспанську. Ще зрозумів, що я художник. Написав кілька картин. Готуюся до виставки. Цікавлюся фотографією. Учора сам провів закриту фотосесію однієї моделі в стилі Леді Ґаґа. Якби не займався шоу-бізнесом, був би художником, фотографом або режисером театру. Раніше я спав до першої дня. Зараз устаю о шостій. Катаюся на велосипеді. Зрозумів, що мозок висихає, коли довго спиш.

Борис ні з ким не зустрічається.

— Мені зарано думати про сім"ю, — наморщує чоло. Обличчя співака вкрите тональною основою. — Я хочу дітей. Але поки що налаштований тільки на творчість і кар"єру. Знімаю квартиру. Дуже хочу купити власну, та для цього ще треба попрацювати.

На лівій руці крутить чорний пластиковий браслет. Хвалиться, що восени випустить дебютний альбом та кліп "Мы белые".

Зараз ви читаєте новину «Мама Бориса Апрєля плаче ночами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути