вівторок, 21 жовтня 2014 06:00

Лоліта не віддає борги

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.ruban-moodblog.blogspot.com
  Лоліта Мілявська торік увійшла до двадцятки найбагатших російських музикантів. Одружена з тенісистом Дмитром Івановим. Любить бувати на публіці у відвертому вбранні
Лоліта Мілявська торік увійшла до двадцятки найбагатших російських музикантів. Одружена з тенісистом Дмитром Івановим. Любить бувати на публіці у відвертому вбранні

На російську співачку 50-річну Лоліту Мілявську сусіди подали до суду. Заборгувала ­за ­ко­мунальні послуги 1 млн ­300 тис. руб. Це більш як 340 тис. грн.

Співачка має 420 "квадратів" на двох поверхах елітного будинку в центрі Москви. Апартаменти подарував колишній, четвертий, чоловік — бізнесмен 46-річний Олександр Зарубін.

– Уже третій рік роблю ремонт. Житло на останніх поверхах – 14-му й 15-му. З даху постійно затікало й затоплювало балкон. А взимку там холодно, як у холодильнику. Тож вирішила встановити два каміни. А сусіди поверхом нижче жаліються, що я їх затоплюю, бо встановила басейн. Це брехня, – каже Мілявська. – Хай краще скажуть спасибі, що я за свої гроші проклала гідро­ізоляцію на даху, щоб не текло в наші квартири.

Лоліта не збирається повертати борги. Тарифи за обслуговування будинку вважає завищеними. Виграла сім судових справ.

– Не збираюся переплачувати. Це чисте відмивання грошей. Просила керуючу будинку прокласти гідроізоляцію на даху, то мені виставили рахунок на мільйон рублів. Я ж найняла людей за 150 тисяч.

Поки що в під'їзді висить оголошення. Співачку соромлять за те, що через її ремонт завалиться будинок. По ньому пішли тріщини.

Зараз ви читаєте новину «Лоліта не віддає борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути