четвер, 05 березня 2009 20:45

Кличко цілу ніч фліртував з акторкою

Автор: фото: celebritieswallpapers.org
  Американська актриса Хайден Панеттьєрі щороку отримує 2 мільйони доларів гонорарів
Американська актриса Хайден Панеттьєрі щороку отримує 2 мільйони доларів гонорарів

Українського боксера Володимира Кличка, 32 роки, бачили з 19-річною американською акторкою Хайден Панеттьєрі за вечерею в ресторані Лос-Анджелеса.

— Вони сиділи дуже близько одне до одного. Фліртували цілу ніч, — розповідають очевидці. — Поводилися так, наче знайомі багато років.

Напередодні Дня святого Валентина Панеттьєрі розірвала стосунки з актором Майло Вінтімілья, 31 рік. Зустрічалися три роки. Вже підшукували помешкання, щоб жити разом.

— Причина — вік, — кажуть знайомі екс-пари. — Хайден дуже молода, їй подобається ходити на вечірки, а Майло такого не схвалює.

Дівчина щороку отримує $2 млн гонорарів, займається плаванням, гімнастикою та боксом. 1999-го її номінували на премію "Ґреммі" за альбом дитячих пісень до мультфільму "Життя жуків". Нині акторка знімається у продовженні серіалу "Герої".

Раніше Кличко зустрічався із 24-річною чеською супермоделлю Кароліною Курковою. Торік разом відвідали фестиваль пива "Октоберфест" у німецькому Мюнхені. Перед тим сфотографувалися для журналу "Ярмарок марнославства", позували як подружня пара. Окрім Куркової, боксерові приписували романи з голлівудськими акторками Джулією Робертс та Люсі Ліу, супермоделлю Діаною Ковальчук та німецькою гімнасткою Магдаленою Бжеска.

Зараз ви читаєте новину «Кличко цілу ніч фліртував з акторкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути