Ексклюзиви
вівторок, 17 липня 2012 06:00

Кеті Голмс відсудила доньку в Тома Круза

Автор: фото з сайта www.thesun.co.uk
  Кеті Голмс і Том Круз під час прогулянки з донькою Сурі. Дівчинка з п’яти років носить взуття на підборах. Колекцію її туфель оцінюють у 160 тисяч доларів
Кеті Голмс і Том Круз під час прогулянки з донькою Сурі. Дівчинка з п’яти років носить взуття на підборах. Колекцію її туфель оцінюють у 160 тисяч доларів

33-річна Кеті Голмс, колишня дружина голлівудського актора Тома Круза, 50 років, змінить ім'я доньки із Сурі Круз на Скаут Голмс. Прізвище її батька запише другим.

Кеті категорично не подобається й ніколи не подобалося ім'я Сурі. Вона давно називає доньку Скаут. Так звуть героїню її улюбленої книжки "Убити пересмішника". Тому після остаточного розлучення Кеті залишить прізвище Тома дитині лише як згадку, що він її батько, кажуть друзі актриси.

Кеті подала на розлучення з Крузом наприкінці червня в нью-йоркський суд. Там є більше шансів отримати одноосібну опіку над донькою. Основною причиною розлучення стало надмірне захоплення актора саєнтологією — релігійною філософією. Він хотів, щоб Сурі відвідувала служіння саєнтологів, а після 6 років ходила до їхньої школи. Круз забороняв дружині довго розмовляти по телефону, співати, ліпити й малювати. Також повністю контролював кар'єру Кеті, дозволяючи зніматися лише в стрічках, які він схвалив.

Востаннє подружжя бачилося на зйомках нового фільму Круза "Забуття" в Ісландії.

Подружжя підписало мирову угоду. Вони не мають фінансових претензій одне до одного. Том заплатить Кеті $15 млн відступних та щомісяця даватиме гроші на доньку. Круз погодився, аби Сурі жила з Кеті в Нью-Йорку, а він бачитиметься з нею, коли захоче, але тільки в присутності нянь.

Пара прожила у шлюбі п'ять з половиною років. Том освідчився Кеті на Ейфелевій вежі в Парижі. Весілля гуляли в італійському замку.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Голмс відсудила доньку в Тома Круза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути