середа, 07 вересня 2011 05:00

Ірині Островській приписують роман із Ларсоном

Автор: фото з сайта www.vk.com
  Ірина Островська із міста Лубни на Полтавщині гостювала у репера Сергія Ларькіна у його столичній двокімнатній квартирі. Дівчина співала з ним у дуеті на проекті ”Народна зірка-4”
Ірина Островська із міста Лубни на Полтавщині гостювала у репера Сергія Ларькіна у його столичній двокімнатній квартирі. Дівчина співала з ним у дуеті на проекті ”Народна зірка-4”

17-річну Ірину Островську із міста Лубни на Полтавщині вважають коханкою столичного музиканта-репера Ларсона — насправді Сергія Ларькіна, 33 роки. Вона була учасницею пісенного проекту "Народна зірка-4". Співала в дуеті з Ларсоном. Посіла п'яте місце. Після проекту поїхала назад до Лубен.

Ларсон обіцяв, що стане її продюсером, але контракту досі не підписав.

— Над спільними планами він думає третій місяць, — каже Ірина. — Обіцяв багато, але так нічого і не зробив. Телефонує мені рідко. Спілкуємося лише по роботі. Та я на нього особливо і не надіюся. Розраховую лише на себе. Після "Народної зірки" почало нещастити. На відборі у "Фабрику зірок" судді сказали, що знайоме обличчя, і не взяли.

Розповідає, що під час проекту дуже нервувала.

— Піти на шоу мені запропонували друзі. Таких, як я, було спершу 10 тисяч. Потім відбирали зі 197 та двох онлайн-учасників. Лишили 14. Мене затвердили до десятки найкращих. Із партнером Ларсоном порозумілася швидко. Щоби підтримати, казав: "Ти моя мала, не нервуй". Брав мене на уроки вокалу. За заняття платив 200 гривень. Нам спочатку складно було зблизитися, бо йому аж 33. Якось після концерту заїхали до нього в квартиру. Має дуже гарну, двокімнатну. Пригощав кавою.

Після "Народної зірки" дівчину впізнають на вулиці, просять автографи.

— Буває, йду до магазину, а на мене тикають пальцем. Було неприємно, коли по місту стали балакати, що я сплю з Ларсоном. Але між нами нічого не було.

"У Народній зірці-4" переміг Володимир Кузін із Кривого Рогу. Виступав у парі зі співачкою Катериною Бужинською. Виграв сертифікат на 500 тис. грн.

— Жалівся мені, — ділиться Ірина. — Після проекту минуло три місяці, грошей досі йому не віддали. А я тепер співаю на весіллях і корпоративах. Працюю в поті лиця, бо скоро на навчання. Поступила на економіста в університет харчових технологій.

Зараз ви читаєте новину «Ірині Островській приписують роман із Ларсоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути