четвер, 17 грудня 2009 07:02

Ірина Бочай вагітна дев"ятою дитиною

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Киянка Ірина Бочай у 4-кімнатній квартирі з дітьми. На машинці сидить 2-річна Тетяна, поруч — 3-річний Григорій, за ними ведмедиком грається 6-річна Ірина. В кутку 8-річний Олег. На дивані сидять 14-річна Катерина, 13-річна Настя, 11-річний Даніїл та 10-р
Киянка Ірина Бочай у 4-кімнатній квартирі з дітьми. На машинці сидить 2-річна Тетяна, поруч — 3-річний Григорій, за ними ведмедиком грається 6-річна Ірина. В кутку 8-річний Олег. На дивані сидять 14-річна Катерина, 13-річна Настя, 11-річний Даніїл та 10-р

Призерка шоу "Танцюю для тебе" 32-річна Ірина Бочай вагітна дев"ятою дитиною. На початку року вона отримала від київської міськадміністрації 4-кімнатну квартиру.

Ірина пригощає пирогом із сушеними яблуками і шкірками мандарина.

— Як тільки завагітніла, потягнуло на солодке, — бере шматок. — Знала, що буде cин. Коли я ношу хлопчика, хочеться готувати солодкі пироги й носити рожеві плюшеві кофточки. А коли дівчинку — кортить займатися спортом, дивитися футбол, їсти тараньку з пивом.

Гладить живіт. Він заважає їй сидіти.

— Сина хочу Олексієм назвати. Лікарі колись казали, що мені дітей народжувати взагалі не можна, бо не виношу їх. Я — низька, і таз — вузький.

До кімнати забігають 2-річна Тетяна і 3-річний Григорій. Стрибають на крісло, сідають на бильця. Падають на підлогу зі спинки крісла.

— Таня циркачкою буде, — зазирає за крісло Ірина. — Коли бачить, як я на четвереньках поли мию, залазить мені на спину. Любить, коли я розхитуюся. Стає на ноги і намагається втримати рівновагу. Найбільше боюся за 10-річного Тимофія. Він якщо не циркачем, то парашутистом точно стане. Ризиковий. Заходжу якось у кімнату, а він у позі "берізки" їсть яблуко. Хотіла забрати, але побоялася, що злякається і вдавиться.

Коли вагітна дівчинкою, кортить дивитися футбол і їсти тараньку з пивом

Тетяна залізає на диван, тулиться до матері.

— Тільки четвертий день, як її від груді відлучила. Кожна наступна дитина розвивається швидше за попередніх. Танюша найменша, але говорить, як доросла. Хочу їх віддати в гуртки, але це для нас дорого. Заняття в басейні 300 гривень на місяць коштують, раз на конях покататися — 200 гривень. Безкоштовно можуть тільки в хорі співати. Я в дитинстві на легку атлетику бігала і тарілки петриківським розписом малювала. На пензлики в батьків грошей не було, то ловила в під"їздах котів і обстригала їм хвости.

Заходить 13-річна Анастасія. Хоче забрати брата й сестру. Вони упираються. Обіцяє Тетяні потанцювати з нею.

— Після шоу "Танцюю для тебе" мию посуд під музику, вигадую різні па. Приходила після ефірів, а вдома треба прибирати, готувати. Якось сестри Завальські з гурту "Алібі" прислали три піци, більше метра в діаметрі. У них є своя мережа піцерій. Ні депутати, ні бізнесмени нами не зацікавилися. Частіше прості люди відгукуються. Із Західної України скрипку передали. Я навіть подякувати не змогла, бо ні адреси, ні прізвища не написали.

Скаржиться, що не має пільг.

— Треба постійно доводити, що ми бідні. Додому двічі приходив соціальний працівник, заглядав у шафи. Переписував, що в нас є і за скільки купили. Призначили лише тисячу гривень допомоги. Це через виграні на шоу 25 тисяч гривень. 7 тисяч із них витратили, щоб оформити автомобіль — подарунок від каналу "1+1". Три тисячі пішло на автошколу й права. За решту купили пару двоярусних ліжок для дітей.

У черзі на квартиру Ірина трьохсота

У січні Ірина Бочай та актор "Камеді-Клабу" Дядя Жора (Вадим Мічковський. — "ГПУ") стали другими в шоу "Танцюю для тебе". Вони змагалися за кошти на освіту для  восьми дітей Ірини. Телеканал "1+1" подарував їй машину "Шкода Фабіа" і чек на 25 тис. грн. Київська міська держадміністрація виділила родині 4-кімнатну квартиру в мікрорайоні Теремки.

— Обіцяють ще двокімнатну. В міськвиконкомі стою на черзі десь трьохсота. Але на рік видають тільки по три квартири, — каже Ірина. Її чоловік 40-річний Олег працює виконробом на будівництві.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Бочай вагітна дев"ятою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути