вівторок, 25 жовтня 2016 07:00

Де шукати чоловіка?

Аніта Луценко, 32 роки, фітнес-тренер:

— Гідного чоловіка можна зустріти о 7:00 у тренажерному залі. Саме в цей час 99 відсотків відвідувачів — чоловіки, які йдуть на роботу на 9:00. А значить — спортивні, амбітні, при грошах і, швидше за все, вільні. Також раджу відвідати змагання з вейкбордингу (водні катання на дошці, прив'язаній до катера. — ГПУ), лиж, автогонки. Вечори поезії — модно та душевно. Можна піти на курси з маркетингу чи IT. Кажуть, рожеві й фіолетові кольори одягають вільні чоловіки. Тому такого легко виділити з натовпу.

Анастасія Приходько, 29 років, співачка:

— Мої подруги завжди ходили шукати чоловіків по нічних закладах, світських тусовках. Одягалися "з голочки". Коли переставали шукати, одразу випадково знайомилися з судженим. Треба заспокоїтися і просто жити. Так само вийшло в мене. Не шукала ніколи, бо не мала часу.

Олеся Мудрак, 31 рік, поетеса:

— Навряд чи пошуки будуть вдалі. Успішних хороших чоловіків не так багато. Сучасні дів­чата говорять, їх варто шукати в крутецьких спортзалах, гольф-клубах, на боулінгу. Ці види спорту вважають модними. Точно можна зустріти бажаного чоловіка під комітетами Верховної Ради. Питання, чи він вільний і неодружений.

Жінці слід уміти себе подати, правильно спілкуватися. Також — знати англійську. Потрапляєш на міжнародні форуми, конференції, фестивалі чи бізнес-зустрічі, а без знання іноземної не познайомишся зі статусним чоловіком. І безперечно має бути жіночий, пронизливий і глибокий погляд. Статусні чоловіки цінують щирих і відкритих. Бо набридла награність ляльок, які оточують їх.

Зараз ви читаєте новину «Де шукати чоловіка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути