четвер, 22 жовтня 2009 19:41

Євгенія Власова після хіміотерапії поголила голову

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Носити перуки співачка Євгенія Власова не хоче. Каже, їй подобається нинішній імідж. Раніше, коли поголена голова мерзла, носила шапочки
Носити перуки співачка Євгенія Власова не хоче. Каже, їй подобається нинішній імідж. Раніше, коли поголена голова мерзла, носила шапочки

Співачка 31-річна Євгенія Власова погоджується на інтерв"ю, якщо не  говоритимемо про недугу, на яку вона перехворіла у квітні. Їй видалили пухлину, призначили хіміотерапію. Зробили три сеанси, від четвертого відмовилася. Коли почало випадати волосся, поголила голову.

— Сейчас у меня все хорошо, много работы, — усміхається.

На зустріч у ресторан "Волконський" на столичній Оболоні спізнюється на 20 хв. Хвалиться, що з вересня знову дає концерти.

— Спочатку було важко, я задихалася. Пісні складні, а голосові зв"язки довго не тренувала.

Яскраву фіолетову куртку вішає на спинку стільця.

— Мне ромашковый чаек без сахара, — замовляє. Тоді спохоплюється. — Хотя мне же глюкозку надо! Принесите глюкозный сахар.

Питаю, чи звикла вже до нової зачіски.

— Мені так навіть комфортно, — пригладжує коротке волосся. — Коли на подушці залишився величезний жмут, була шокована. Наступного дня покликала перукарку і попросила мене поголити. Спочатку мерзла. Накривалася покривалом з головою, тільки тоді могла заснути. Братова дружина Оля сиділа біля мене і в"язала шапочки. Я спала в них.

Каже, що під час хвороби розійшлася з коханим.

— Він приходив у лікарню, приносив гранатовий фреш, — кидає в чашку дві ложки цукру, розмішує. — Ну, подивимося разом телевізор, а поговорити ні про що. Посидить у мене години зо 3, а тоді їде тусуватися. Місяців чотири ми були разом. Уже через місяць знайшов собі нову дівчину.

Власова має 5-річну доньку Ніну. Її батько — продюсер гурту "Віа Гра" Дмитро Костюк, старший за Євгенію на 13 років. Вони розлучилися 2005-го, дитина залишилася з матір"ю.

Два рази донька в кутку стояла. Обурювалася: "Не розумію, що я тут роблю"

— Він хоче бачитися з нею, але я забороняю, — опускає очі. — Востаннє приїжджав 4 серпня, у день народження Ніночки. Дмитро не підтримує її матеріально. Я хочу навчити його піклуватися про свою дитину. Коли це зрозуміє, дозволю їм бачитися. На його дзвінки не відповідаю, спілкуємося через мою тітку Надію. Правда, коли потрапила в лікарню, прибіг до мене, запропонував кращих лікарів світу. Я відмовилася. Гроші в мене були, складала на відеокліп, який коштує мінімум 50 тисяч євро.

— Обговорювали фінансові питання, коли розлучались?

— У нас було дев"ять років божевільних стосунків, — каже втомлено. — Він не поважав мене як жінку. Я зібрала речі й пішла. Наступного дня купила тести на вагітність, відразу п"ять штук. Дивлюся, на всіх п"яти по дві смужки. Я така щаслива була! Але мама кинулася в сльози. Вона ж мене теж народила поза шлюбом. Тільки тому я вийшла заміж за Костюка. Але на п"ятому місяці вагітності пішла від нього. Адвокати пропонували відсудити у чоловіка гроші. Але я попросила розлучити нас, і все.

Говорить, донька схожа на неї, але має сильніший характер.

— Коли заходимо в магазин, кажу: "Купуємо тільки те, що я обіцяла". Бачу, що їй хочеться більше, але мовчить. У нас лише Барбі 45 штук. Два рази вона в кутку стояла. Обурювалася: "Не розумію, що я тут роблю".

Помічає за сусіднім столиком подругу.

— Юлька! — гукає. Та підходить, цілуються.

— Ты мне сегодня снилась, — обіймає Власову.

— А мне всю ночь снился Кашпировский, представляешь, — сміється та. — Что-то пытался мне рассказать. А я с ним спорила, не слушала.

Накидає на плечі куртку. Оглядає вітрини з ласощами, що біля входу в ресторан.

— Після хвороби набрала зайвої ваги. Колись важила 51 кілограм, при зрості 169. А тепер почала гладшати. На фотографіях, де я в шапочці, у мене такі щічки кругленькі.

Із сусіднього столика на Євгенію задивляються троє чоловіків.

— Завжди помічаю чоловічу увагу, — сміється. — Десь він ще ходить, мій єдиний.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Власова після хіміотерапії поголила голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути