вівторок, 17 січня 2017 00:45

Євген Іванов помер від пневмонії

Справили дев'ятини за 21-річним Євгеном Івановим із села Романівка Тальнівського району Черкаської області. Помер під час строкової служби в армії. Був у президентському полку в Києві.

– Женю призвали 7 листопада, – розповідає голова сільської ради Галина Полійчук. – 6 грудня він захворів. 10 грудня присягу приймав у госпіталі. На похорон із Києва прибула соціальний працівник. Сказала, хлопцеві раптово стало зле. Женю перевели до реанімації. А за кілька днів він помер від пневмонії. Поховали його в Романівці. Тут народився, жив, ходив у дитсадок. Тут його діди й баби. Коли батьки розлучилися, мати забрала сина в Запорізьку область. Звідти він і призвався. Батько залишився в Романівці.

Євген Іванов закінчив Мелітопольський політехнічний інститут за спеціальністю механік-енергетик. Мав дівчину із Запорізької області. Збиралися одружитися після служби й жити в рідному селі.

Зараз ви читаєте новину «Євген Іванов помер від пневмонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути