пʼятниця, 30 жовтня 2015 06:20

Олена Гузь виграла мікрохвильову піч від "Газети по-українськи"

Автор: ФОТО з сімейного архіву Олени Гудь
  Олена Гузь із міста Новоград-Волинський на Житомирщині передплачує ”Газету по-українськи” три роки
Олена Гузь із міста Новоград-Волинський на Житомирщині передплачує ”Газету по-українськи” три роки

— Я не азартна людина, тому ніколи в лотерею не грала. А в те, що від "Газети по-українськи" можна приз виграти, повірила. Читала, що люди виграють. Двічі квитанцію з передплати відправляла на розіграш. Нарешті пощастило, — розповідає 51-річна Олена Гузь із міста Новоград-Волинський Житомирської області.

Передплатила "Газету по-українськи" та за результатами розіграшу отримала від редакції мікрохвильову піч.

— Про виграш сказала телефоном мама мого учня, — каже Олена Олексіївна. — Вона першою побачила в газеті. Я зраділа, а колеги не повірили.

Працює вчителем англійської мови. Чоловік Анатолій — в охоронній фірмі.

— Подарунок я віддала дітям. Син із невісткою та онучком Артемом живуть у Житомирі. Їм мікрохвильовка потрібніша. Чи дитині щось розігріть швиденько, чи собі після роботи, — додає Олена Олексіївна.

На кожні вихідні подружжя їде в село до батьків.

— Батьки уже немолоді. Хочеться побути з ними. У п'ятницю після уроків одразу їду. Перед тим на пошті забираю "Газету по-українськи". Швиденько перечитую. ­Люблю історію, культуру, про традиції та подорожі читати. А батьки розтягають задоволення на тиждень, читають від першої до останньої сторінки. Якось ми закручували кабачки на зиму за рецептом із газети. Мамі дуже подобається рубрика "Сад-город". ­Робить вирізки, наклеює у зошит. Батько більше цікавиться політикою та спортом. Часто обговорюємо прочитане, але ніколи не сперечаємося. Наша сім'я — дуже патріотична.

"Газету по-українськи" Олена Гузь передплачує три роки.

— Поїхала на курси. Взяла в когось подивитися. То був не свіжий номер, але все одно цікаво читати, — говорить Олена Олексіївна. — Доступна мова, хороший шрифт. Приємно брати таку газету до рук. Пішла на пошту й виписала. На наступний рік знову передплачу й відправлю квитанцію на розіграш. Навіть якщо виграю чашку із логотипом, буду дуже рада.

Зараз ви читаєте новину «Олена Гузь виграла мікрохвильову піч від "Газети по-українськи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути