пʼятниця, 05 липня 2013 00:45

Джонні Депп поцілував чоловіка

Автор: фото з сайта www.spletnik.ru
  Актор Джонні Депп цілує в губи ведучого американського ток-шоу Джиммі Кіммела
Актор Джонні Депп цілує в губи ведучого американського ток-шоу Джиммі Кіммела

Голлівудський актор 50-річний Джонні Депп поцілував ведучого Джиммі Кіммела, 45 років. Сталося це під час нічного американського ток-шоу.

— У вас таке гарне, якщо чесно, красиве обличчя, — сказав в ефірі Кіммел.

Після цього Депп підвівся й поцілував ведучого в щоку. Тоді в губи, а потім ще раз у щоку, — розповідає один із операторів шоу.

— У той момент мене переповнювали емоції, — каже актор. — У школі я не подобався дівчатам. Мав довге волосся, ходив розпатланим. Учителі вважали, що я закінчу у в'язниці або стану наркоманом. Зараз я один із найсексуальніших чоловіків світу.

Джонні Депп був тричі одруженим. Два роки жив із гримером Лорі Енн Еллісон. Чотири — із британською моделлю Кейт Мосс. Хотів від неї дітей. Та Мосс не стала переривати кар'єру. Цивільний шлюб із французькою співачкою й актрисою 40-річною Ванессою Параді тривав 14 років. Вона народила акторові двох дітей.

— Джонні постійно ходив по нічних клубах, розважався з дівчатами, — каже Параді. — Я терпіла це більш як 10 років, потім терпець увірвався.

У Деппа роман із бісексуалкою актрисою 27-річною Амбер Хьорд. Подейкують, що вона зустрічається з подругою, фотографом Тасею Ван Рі, 36 років. Тиждень тому жінок бачили в Лос-Анджелесі. Вони сміялися, обіймалися і фотографувалися на мобільні телефони.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп поцілував чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути