четвер, 28 вересня 2006 18:28

Донька Пінчука вчиться у Англії

Автор: фото: Володимир СІНДЄЄВ
  Олена Франчук і Віктор Пінчук (у центрі) із дітьми, звідними братом і сестрою Романом Франчуком і Марією Пінчук, на відкритті Центру сучасного мистецтва в Києві. 16 вересня 2006 року
Олена Франчук і Віктор Пінчук (у центрі) із дітьми, звідними братом і сестрою Романом Франчуком і Марією Пінчук, на відкритті Центру сучасного мистецтва в Києві. 16 вересня 2006 року

Минулого тижня мільярдер Віктор Пінчук, 45 років, відкрив у Києві Центр сучасного мистецтва. Один із найбагатших людей України одружений із донькою Леоніда Кучми Оленою Франчук, 36 років. На церемонії він уперше з"явився на людях з дочкою від першого шлюбу 24-річною Марією. А Олена привела свого 15-річного сина Романа, теж від попереднього заміжжя.

Із колишньою дружиною Оленою Аршавою Віктор Пінчук прожив у шлюбі 17 років. Розлучилися вони 1997-го. З 1992-го Аршава керувала дніпропетровським банком "Кредит-Дніпро", що належить до корпорації Пінчука "Інтерпайп".

Їхня донька Марія зараз навчається в Англії. Має нерухомість у Лондоні. На відкритті центру вона носила годинник "Френк Мюллер" з діамантами та сумочку від "Луї Віттон". Марія є акціонером у ТОВ "Фірма "Дайм". Окрім неї, співвласником там є також її дідусь Михайло Пінчук. Ця фірма займається кольоровими металами.

З донькою Леоніда Кучми Оленою Пінчук познайомився 1997-го. Обоє вже були розлучені. Олена розійшлася з Ігорем Франчуком, сином тодішнього прем"єр-міністра Криму Анатолія Франчука. З 1998-го вона почала з"являтися з Пінчуком у театрах. Чотири роки вони жили у цивільному шлюбі, а 2002-го одружилися.

— Я обирала чоловіка з любові, але й з розрахунку. Адже, виходячи заміж, ми завжди на щось розраховуємо, — зауважила тоді Олена. 2003-го у них народилася донька Катерина.

Олена Франчук упродовж 9 років працювала заступником директора з маркетингу компанії мобільного зв"язку "Київстар". Наприкінці 2003-го вона пішла звідти й зайнялася спільним із чоловіком проектом — фондом "АнтиСНІД".

Перший її чоловік Ігор Франчук одружився з колишньою фотомоделлю. У них є двоє синів — 5 і 3 років. Живе подружжя в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Донька Пінчука вчиться у Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути