пʼятниця, 06 вересня 2013 00:30

Діти Юлії Волкової не спілкуються зі своїми батьками

Автор: фото з сайта www.eg.ru
  Юлія Волкова має двох дітей від різних чоловіків. Із жодним вони не спілкуються
Юлія Волкова має двох дітей від різних чоловіків. Із жодним вони не спілкуються

Колишня учасниця російського дуету "Тату" 28-річна Юлія Волкова приїхала до Києва представляти комедію "Зомбі на канікулах". Зіграла в ній головну роль. У стрічці показують сцени насильства, багато наркотиків та алкоголю.

— У 20 років у мене теж таке було. Жила під гаслом "секс, наркотики, рок-н-рол". Тусувалася з наркоманами. Теж раз укололася — і нічого. Зараз не курю, вживаю здорову їжу і займаюся спортом, — каже після показу фільму а столичному кінотеатрі "Блокбастер". Голос хрипкий. Торік у листопаді мала операцію на голосових зв'язках. — Це все через ті крики на сцені й божевільні ноти. Лікарі планують ще одну операцію. Але це не заважає мені співати наживо.

Волкова в довгій квітчастій сукні. Світле волосся підстригла під каре. Її супроводжує помічник.

10 років співала в дуетом з Оленою Катіною. На сцені грали лесбіянок.

— Лєна недавно вийшла заміж. Я її не вітала і не знаю, яким було весілля. Мене туди не запросили. Після розпаду групи Лєна переїхала в Америку. Зараз ми знову почали спілкуватися, бо на осінь плануємо три спільні концерти. Але особисте життя не обговорюємо.

Юлія Волкова двічі жила в цивільному шлюбі. Від свого охоронця Павла Сидорова має доньку 8-річну Вікторію. Від бізнесмена Парвіза Ясінова — сина Саміра, 6 років.

— Діти живуть зі мною, з батьками не спілкуються. Віка так і не бачила свого від народження. Але знає, що в неї є тато Паша, який дуже багато працює і постійно їздить по відрядженнях. Коли виросте і захоче з ним зустрітися, не буду перечити. В кожного з чоловіків давно свої сім'ї, діти. Жінка народжує для себе. Коли чоловік перестає кохати, йому перестають бути потрібні й діти.

Каже, що три роки зустрічається з московським бізнесменом, ім'я не називає.

Зараз ви читаєте новину «Діти Юлії Волкової не спілкуються зі своїми батьками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути