вівторок, 19 липня 2016 00:00

Дітей Філіпу Кіркорову народила українка
2

Наталія Єфремова познайомилася з Філіпом Кіркоровим, коли була гендиректором фірми брендового одягу. Говорять про зовнішню схожість жінки із матір’ю співака
Фото: ФОТО з сайта www.ussianshowbiz.info
Філіп ­Кіркоров ­бавиться з донькою Аллою-­Вікто­рією та сином Мартіном. Їх народила сурогатна мати

Дітей російському співакові 49-річному Філіпу Кіркорову народила українка. Про це анонімно повідомили в колі друзів артиста.

Сурогатною матір'ю його дочки Алли-Вікторії та сина Мартіна є 48-річна Наталія Єфремова. Раніше жінку вважали їхньою хрещеною. Вона постійно з'являлася на дитячих святах у будинку співака. Була на дні народження Мартіна 29 червня. Хлопцю виповнилося 4 роки. Народився недоношеним. Його сестра старша на сім місяців. Знайомі Кіркорова відзначають схожість дітей та Наталії.

— Я встретил женщину, которая станет матерью моих детей, — сказав п'ять років тому Філіп. — Але я дуже забобонна людина. Буду оберігати цю таємницю. Можу сказати тільки одне: у нас все склалося, вона хороша людина.

Діти співака згодом розповідали в телепрограмі, що з ними живе жінка, яку називають "мама Наташа".

— У нас нормальна сім'я — і мама, і тато, — говорив Філіп Кіркоров. — Просто мама в нас не публічна людина. Вона завжди поруч із дітьми, їй доводиться справлятися з домашніми справами самостійно. Бо я багато працюю.

Знайомі артиста припускають, що він вибрав Наталію, бо схожа на його матір Вікторію Кіркорову. Померла від раку у 1994‑му.

— Наташа родилась во Львове, — розповіли друзі Філіпа. — 1982-го її сім'я переїхала до Новосибірська. Там прожили близько року. Потім поїхали до Москви. Наталія виросла в родині військовослужбовців. Закінчила Інститут військових перекладачів. Із Кіркоровим познайомилася більше 10 років тому. Тоді була гендиректором фірми брендового одягу.

Єфремова має власний бізнес. Очолює дві фірми. 20-річний син Ігор живе в Москві.

Філіп Кіркоров був одружений зі співачкою Аллою Пугачовою. Шлюб тривав 11 років. Після того офіційних стосунків не мав.

Зараз ви читаєте новину «Дітей Філіпу Кіркорову народила українка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути