пʼятниця, 02 грудня 2011 07:00

Чоловік подарував Ані Лорак будинок

Автор: фото з САЙТА WWW.tabloid.pravda.com.ua
  Співачка Ані Лорак у новій квартирі обладнала для себе кімнату-салон. Поставила професійний гримувальний столик і шафу-купе, де замість звичайних дзеркал — збільшена фотографія співачки
Співачка Ані Лорак у новій квартирі обладнала для себе кімнату-салон. Поставила професійний гримувальний столик і шафу-купе, де замість звичайних дзеркал — збільшена фотографія співачки

Співачка 33-річна Ані Лорак переїхала до дворівневого пентхауса на 300 кв. м. Його купив її чоловік турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу, 33 роки.

— Якби в дитинстві мені, маленькій дівчинці з Чернівців, сказали, що матиму хороми на 300 квадратних метрів, не повірила б. Я жила в інтернаті, у кімнаті з 15 сусідками, спала на вузенькому ліжечку з поганеньким матрацом, — згадує артистка.

Свою першу квартиру Ані Лорак купила в кредит 2003-го у "сталінці" біля столичної Львівської пл. Погасила борг за три роки.

— Із Муратом нам вистачало двокімнатки, але після народження донечки вирішили, що треба розширятися. Дворівневу квартиру купили майже у центрі Києва, коли будинок ще не був добудований. Там недалеко ліс і ставок. Будинок відразу мені сподобався — дуже цікавий проект. Мурат повіз мене дивитися квартиру ввечері. Запропонував піднятися на останній, 24-й поверх. Панорама з вікон мене покорила. Одразу ж сказала, що згодна тут жити. Як кішка, інтуїтивно відчула, тут мені буде добре.

Чоловік запропонував співачці купити й сусідню квартиру, в якій був вихід на дах.

— Ми придбали ще й величезну терасу. Я спочатку сумнівалася, бо ми залізли в борги, позичили велику суму. Але Мурат переконував: якщо зараз заощадимо, потім будемо шкодувати. Він мав рацію.

На першому рівні квартири три кімнати: вітальня, спальня і дитяча. Вікна у вітальні від підлоги до стелі. Стіни бежеві, сірі, білі. На другому рівні Лорак зробила для себе кімнату-салон. Поставила професійний гримувальний столик і шафу-купе, де замість звичайних дзеркал — збільшена фотографія співачки.

— На терасі зробимо зону для барбекю. А поки що там няня возить нашу донечку у візочку. Софії п'ять місяців. Уже перевертається зі спинки на животик, аґукає. Мурат називає її кизим, тобто "донечка моя". Пообіцяв нянечкам премії, якщо в Софії першим словом буде "тато".

Донька співачки досі не хрещена. Її планують охрестити у православному храмі. За кумів візьмуть співаків Софію Ротару і Філіпа Кіркорова.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік подарував Ані Лорак будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути