пʼятниця, 21 серпня 2009 08:24

Безрукий і безногий американець подобається жінкам (ФОТО)

Автор: фото з сайту dailymail.co.uk
  На вулиці Нік Вуйчич їздить у візку, по квартирі пересувається стрибками
На вулиці Нік Вуйчич їздить у візку, по квартирі пересувається стрибками

У 26-річного Ніка Вуйчича з американського міста Лос-Анджелес немає рук і ніг. Це не заважає йому жити повноцінно. Він працює агентом з нерухомості. Справою свого життя вважає проповідництво. Об"їздив 24 країни, виступає перед 100-тисячними аудиторіями.

У Ніка на лівому стегні є недорозвинена ступня, яку він жартома називає "курячою ніжкою". Нею Вуйчич грає у футбол і гольф, займається серфінгом і плаванням. Може писати і друкувати. Клавіатура і комп"ютерна миша лежать на підлозі, щоб він міг дістати до них пальцями ступні.

Вуйчич сам чистить зуби. Щітка і тюбик з пастою лежать на полиці на рівні його голови. Тюбик затискає між підборіддям і плечем, набирає пасту в рот. Зубна щітка прикріплена до полиці. Він чистить зуби, рухаючи головою. Так само й голиться та причісується.

Світло у кімнатах Нік вмикає за допомогою ключки. Затискає її між плечем та підборіддям і натискає на вимикач. Будинком пересувається стрибками. Надворі їздить у спеціальному кріслі.

Вуйчич подобається жінкам. У нього було кілька романів. Але як євангельський християнин він пообіцяв, що залишиться незайманим до одруження.

— Нік дуже скромний, — каже його друг, публіцист із Лос-Анджелеса Стів Еппел. — Жінки часто пропонують йому одружитися. Але він ще не зустрів такої, з якою хотів би створити сім"ю.

Нік Вуйчич народився в австралійському місті Мельбурн. Його батьки довго не могли отямитися, коли побачили сина. Батькові стало зле, мати протягом чотирьох місяців боялася брати хлопчика на руки.

— Батькам було дуже важко. Але вони зробили все можливе, щоб я став незалежним.

Нік вчився у звичайній школі. Хоча однокласники часто дражнилися.

— У дитинстві я страждав від депресії. Якось зі сльозами підійшов до мами і сказав, що хочу вбити себе. Я ненавидів Бога за те, що він зі мною зробив. Мене лякала думка: що буде зі мною, коли поруч не буде батьків.

Життя Ніка змінилося у 13 років. Він прочитав у газеті статтю про інваліда, який багато досягнув у житті й допомагав іншим.

Зараз ви читаєте новину «Безрукий і безногий американець подобається жінкам (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути