Ексклюзиви
пʼятниця, 04 січня 2013 05:15

Діана Кньовець завагітніла в 13 років

Автор: фото: Микола Карнарук
  Діана Кньовець (посередині) із Черкас сидить на дивані поруч із матір’ю Ольгою Іванівною і батьком Михайлом Миколайовичем. Останній на руках тримає онука Богдана, якому рік. Батько дитини Максим Сіпко за секс із неповнолітньою відбуває покарання з 27 квітня 2012 року
Діана Кньовець (посередині) із Черкас сидить на дивані поруч із матір’ю Ольгою Іванівною і батьком Михайлом Миколайовичем. Останній на руках тримає онука Богдана, якому рік. Батько дитини Максим Сіпко за секс із неповнолітньою відбуває покарання з 27 квітня 2012 року

15-річна Діана Кньовець із Черкас виховує 13-місячного сина Богдана. Батька дитини 19-річного Максима Сіпка за секс із неповнолітньою засудили на два роки. Термін відбуває у виправній колонії в місті Олександрія на Кіровоградщині. Діані з сином допомагають її батьки 38-річні Ольга й Михайло Кньовці.

Ольга Іванівна зустрічає біля під'їзду їхньої 5-поверхівки. Веде на останній поверх.

— Максим хоч би раз був прийшов, допоміг знести коляску, — розказує вона. — Зразу казав, що не впевнений, що дитина його. Поки канал СТБ, коли знімали "Вагітна у 16", не зробив аналіз ДНК. Так на 99,96 відсотка Богданчик його син.

Хлопчик бігає квартирою в біло-голубому костюмі. Іде на руки до діда Михайла Миколайовича, який дивиться телевізор. Діана вчить уроки за комп'ютером. На вигляд їй років 18. Із кухні приходить Ольга Іванівна, має стомлений вигляд.

— Моя старша дочка Альона дружила із сестрою Максима. Познайомила їх. Спочатку він спілкувався з Діаною по телефону. Потім раз приїхав. Спитали, чи можна у нас святкувати Новий рік. Дозволила, лише попередила, щоб я потім не вислуховувала скарг від сусідів. Я чергувала в диспетчерській таксі. Коли вернулася, все було нормально, прибрано.

Удруге Максим прийшов, коли Ольга Іванівна знову чергувала.

— Ми були дома вдвох. Сиділи в спальні Альони. А потім в мене розболілася голова і я пішла у свою кімнату. Через 10 хвилин мені приходить есемеска: "Я тебе люблю, жить без тебе не можу, нікому тебе не віддам". Потім прийшов, обняв, цілував. Так вийшло, що я з ним переспала, — Діана прокашлюється, каже, що болить горло і важко говорити.

— Буквально через тиждень Максим перестав відповідати на її дзвінки, — продовжує мати. — Діана цілими днями сиділа вдома, нікуди не виходила. Я допитувалася, думала: може, в школі її хтось ображає.

— Я боялася мамі зізнатися, що немає критичних днів. Лише Юлі сказала, теперішній кумі. Навіть сестрі не зізналася.

— Я помітила, що в Діани набрякають ноги. Думаю, нирки. Таблетки їй, травичку заварюю. Тоді розтяжки з'явилися. У липні сусідка порадила піти на УЗІ. Лікарка каже: "Ну що, будете бабушкою". Термін був уже понад п'ять місяців. Мною почало трусити, сльози летять. Відпоювали корвалолом. Нічого по ній не було видно, бо повненька.

Богдан позіхає, тре очі. Ольга Іванівна просить чоловіка вкласти онука спати.

— Міша, як почув, кинув нас. Появився, коли малому було п'ять місяців. Я думала, що посивію, так було важко. Подумала про штучні пологи. Але лікар відмовився. Сказав: "Ви хочете мене в тюрму посадити?". Інша лікарка порадила виїхати кудись, там народити й дитину продати. А ти б своє продала?

У школі про вагітність Діани не знали, — продовжує Ольга Іванівна. — Вона ще практику відробила — лазила, мила вікна. Одразу відсіялися друзі. Залишилася тільки кума Юля. Ніби Діана якась прокажонна. Через кілька днів подзвонив Максим. Сказав, що женитися не буде, але допомагатиме. А сам розказував друзям, що його заставляють женитися. Називав Діану коровою. Казав, що його від неї тошнить. Потім від нього ще одна завагітніла. Хтось йому гарно підказав зробити другу дитину, щоб випустили достроково. Я написала в міліцію заяву, бо скільки ж він буде робити дітей. Але перед цим ходила до них додому. Мати їх кинула 12 років тому. Родила від іншого чоловіка другу дитину. Батько був дома, дивився телевізор, а Максим на полу гладив штани. На очній ставці він сказав, що знав, що моя дочка неповнолітня. Але замість п'яти років йому дали два.

Коли Діана Кньовець ставала на облік, подзвонили з каналу "СТБ", запропонували знятися у проекті "Вагітна у 16".

— Нам запропонували 12 тисяч гривень. Діана не погоджувалася. А я кажу: "Ми самі не витягнемо, як би не хотіли". Спочатку сказали, пару раз знімуть. А тоді як поселилися, знімали аж до півроку Богдана. Витримати в середньому 10 осіб кагали з маленькою дитиною дуже було важко. Інколи й зривалася. Але дякуючи "СТБ", за пологи з нас не здерли.

Діана розкладає дошку, починає прасувати дитячий одяг.

— Доньку прокесерили, бо дитина йшла попкою. Хлопчик був 4,1 кілограма і 56 сантиметрів, — каже Ольга Іванівна. — Про народження сина Діана написала есемеску Максиму. Але ніхто з їхньої сторони не являвся. Максим пообіцяв прийти на хрестини, Богдану було 1,5 місяця. Але теж не прийшов. Згодом "естебешники" привезли до нас його матір Любу. Купили за неї торт і банани. Вона гарно зіграла на камеру. Взяла Богданчика на руки. Каже, що родимі плями — на лобі й затилку, як у їхньому роду. На цьому все й закінчилося.

По-батькові хлопчикові дали ім'я мого батька Івана. Прізвище Кньовець. Донька собі ще знайде достойну людину. Мене Мішка теж узяв з дитиною. І любив, і виховував, і Діану народили.

— Я Максима любила. Але, коли зрозуміла, що ми з сином в його плани не входимо, викреслила його зі свого життя. Перевелася до вечірньої школи. Після неї хочу піти на повара. Вчуся краще, ніж у звичайній школі, на 8-10 балів, — каже Діана.

Любов Сіпко, мати Максима, живе у Вергунах під Черкасами. Говорити відмовляється. У неї інша родина. Батько Максима, Микола Миколайович, мешкає в Черкасах. Дає номер сина.

Максим відбуває покарання з 27 квітня 2012 року.

— Про Діану нічого поганого не думаю. Вона хороша дівчина. Після полового акту з нею вона до мене прийшла майже через півроку. І каже, що вагітна. Звичайно ж, я це не сприйняв серйозно. Подумав, що це не від мене. Свого сина я визнаю, буду допомагати. Але зараз такої можливості не маю, бо не на волі. Інколи дзвоню до Діани, цікавлюся, як там дитина, — розповідає телефоном Максим Сіпко.

Його провідує наречена Юлія.

— Буває, й по п'ять разів на місяць приїжджає. Ми вже знаємо, що в нас буде дівчинка. Як повернуся додому, одружимося. Юля не проти, щоб я допомагав синові чи в подальшому забирав до себе, якщо мені даватимуть.

Зараз ви читаєте новину «Діана Кньовець завагітніла в 13 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути