вівторок, 21 червня 2011 05:45

Близнючки вдвох важать 60 кілограмів

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
 

Близнючки 33-річні Мері і Кейт Кембелл з Лондона важать по 30 кг. Коли їм було 11 років, уклали парі — кожна заприсягнулася стати стрункішою за свою сестру. Їхня одержимість призвела до анорексії.

— Ми уклали парі, коли тато після обіду зробив зауваження, що ми багато їмо і маємо округлі форми стегон, — згадує Мері. — Того дня я із сестрою домовилася, що зробимо все, аби позбутися жирових відкладень на стегнах, і на деякий час взагалі відмовилися від їжі.

— Я просто не могла винести, що моя сестра може робити хоч щось краще за мене, — каже Кейт. — Тому, бачачи, що вона худне швидше за мене, робила неможливе. Я стала буквально одержима. Ми обидві вчилися на медиків. Розуміли, що шкодимо собі. Але втриматися і припинити голодування не могли.

Дівчата тижнями голодували, вживали мінімальну кількість води, овочів і фруктів.

— Коли я хоч трохи переїдала, то бігла у туалет, щоб викликати блювоту. Боялася, що дві ложки супу вплинуть на живіт чи ноги. Через свою одержимість втратила хлопця і роботу. У мене не залишилося волосся.

Британки лікуються в одній з лондонських клінік.

— Лікарі кажуть, що наші серця можуть перестати битися в будь-який момент, — ледь стримують сльози сестри. — Кожен день ми проживаємо, як останній. І все це через дурне парі.

Зараз ви читаєте новину «Близнючки вдвох важать 60 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути