вівторок, 14 лютого 2012 15:33

Я такої відвертості від дівчат не чекав. У мене аж голова закружилася

Як кияни розважалися на виступі французького кабаре

16.00. У столичному ­Театрі оперети репетирує ­паризьке кабаре Crazy ­Horse. Дівчата виходять на сцену в халатах, дехто в трусиках і бюстгальтерах.

– Какого хрена я сюда при­шел, – обурюється лисий фотограф у порваних на колінах джинсах. – Я шо, сисек в лифчике не ­видел? Обещали же, что они голыми выступать будут.

Репетиція триває 40 хв. Дівчата переодягаються й спускаються в зал на прес-конференцію. Перша виходить брюнетка Ясна. Вона киянка. До кабаре потрапила після кастингу 2008-го.

– Все девочки имеют сценические имена. ­Настоящие имя и фамилию раскрывать запрещено, – каже. – Чтобы пойти на работу в кабаре, надо быть не выше 172 сантиметров, иметь длинные ноги, ровную спину и красивую грудь. Для ­груди главное не размер, а форма. Во время кастинга ­менеджеры измеряют расстояние между сосками (ідеально – 27 см. – "Країна"). Это нужно, чтобы со сцены бюст выглядел правильно. Девушкам нельзя делать пластических операций и сниматься в эротических фотосессиях.

Її колега, кароока Фіамма, родом із Росії. У кабаре танцює вісім років.

– С дисциплиной здесь строго. Если на ­минуту опоздала – высылают предупредительное ­письмо. Если получишь три письма, тебя уволят. ­Ежемесячно в кабаре приходят около 500 заявок от девушек. Менеджеры отбирают лучших, приглашают на кастинг в Париж. Смотрят на фигуру, а  особенно – на место пониже спины, откуда должны расти длинные ноги. ­Отдают предпочтение бывшим танцовщицам. Нас взвешивают раз в неделю. С диетами не мучаемся. Наоборот, трудно набрать вес и поддерживать пышные формы из-за
постоянных физических
нагрузок. Также проверяют качество кожи.

18.00. Біля кас шикується черга з 10 людей. ­Квитки на вечірній концерт розкупили. Коштують від 300 до 1200 грн.

– А ви не знаєте, хтось із політиків прийде? ­Казали, буде півзалу депутатів, – цікавиться у білетерки жінка в червоному береті й коричневій ­норковій шубі.

Прийшла в ­босоніжках з відкритим носком на високій танкетці. ­Надворі – 14°С.

– Та вони ж із людьми не ходять на голих дівчат дивитися, – відповідає працівниця театру в червоній уніформі, років 50. – У нас політики взагалі рідко бувають. Тричі була Юля Тимошенко, разів зо п'ять, пам'ятаю, – Віктор Ющенко. Янукович не приходив точно. А що він буде в опереті робити? Ми ж не кіно­театр, бойовиків і трилерів не показуємо.

Торгує ручками із зображеннями танцівниць кабаре. За 300 грн продає флешки на 1 Гб із відеозаписом концерту.

– Купіть флешку для рідних. Удома мамі або бабусі покажете.

18.30. Глядачі займають усі столики в буфеті. П'ють коньяк, шампанське, молочні коктейлі. За два бутерброди із сьомгою й молочний коктейль сивий чоловік платить 43 грн.

18.55. Після другого дзвінка хлопець у білій сорочці й голубій жилетці займає місце у 18-му ряду за колоною. Щоби побачити сцену, доводиться відхилятися.

– Я билет за 500 рублей купил, чтобы на столб смотреть? Офигели, что ли? Посадите меня на удобное место, – виходить із залу, кричить на когось по мобільному телефону.

На сцену вибігають восьмеро дівчат без ліфчиків. Потім іще двоє цілком голі. Зону бікіні затуляють чорна стрічка або декоративні трояндові пелюстки.

– Як думаєш, вони реально голі чи в прозрачних костюмчиках? – запитує чоловіка жінка років 60. – ­Добре, що з нами ­Маринка не поїхала.

Жінки на сцені підкидають ноги, крутять ­сідницями, вигинаються, трусять грудьми, ковзаються й труться на софі у вигляді губ. У першому ряді з відкритим ротом сидить чоловік, приблизно 40 років. Шия обмотана шарфом.

– Петрику, не дивися на неї так, наче ти ніколи не бачив голої жінки.

– Ти сама квитки купила, я тебе сюди не тягнув, – чоловік не ­зводить очей зі сцени, тре рукою чоло, торкається вуха, ­чухає ніс.

Жінка затуляє йому очі долонею.

– Та перестань, вони мене не цікавлять. У тебе груди ліпші.

21.00. Вистава закінчилася. Першим із залу виходить киянин Ярослав. Він сидів найближче до виходу. Розпашілий. ­Робить вільнішою краватку, розщібає верхній ­ґудзик на сорочці.

– Я такої відвертості від ­дівчат не чекав. У мене аж голова закружилася, – каже до дружини. Він худий і високий. Дружина втричі за нього повніша, з високою зачіскою.

– Ми з Яриком одне одному квитки на кабаре на день народження подарували. У мене 2 лютого іменини були, а він учора свої 40 відсвяткував. Торік ходили разом на стриптиз, позаторік літали в Париж. Усе обходили, а на кабаре не встигли. То він мене потім півгодини в літаку пиляв – бо я плаття собі на розпродажу довго приміряла.

Зараз ви читаєте новину «Я такої відвертості від дівчат не чекав. У мене аж голова закружилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути