Ексклюзиви
середа, 22 лютого 2012 19:29

Вітаємо, ви виграли надувну жінку. 10 безрозсудних вчинків Наталії Гордієнко

  Наталія ГОРДІЄНКО, 27 років, співачка. Фіналістка талант-шоу "Голос країни". Народилася в Києві. Закінчила музичну школу по класу фортепіано, музучилище та режисерський факультет Державної академії керівних кадрів культури й мистецтв. Співає в трьох київських рок-гуртах. Захоплюється спелеологією, стрибає з парашутом. Має татуювання квітки на правій нозі й штрих-код на шиї. Була заміжня за музикантом, зараз розлучена. Зустрічається з бізнесменом Андрієм
Наталія ГОРДІЄНКО, 27 років, співачка. Фіналістка талант-шоу "Голос країни". Народилася в Києві. Закінчила музичну школу по класу фортепіано, музучилище та режисерський факультет Державної академії керівних кадрів культури й мистецтв. Співає в трьох київських рок-гуртах. Захоплюється спелеологією, стрибає з парашутом. Має татуювання квітки на правій нозі й штрих-код на шиї. Була заміжня за музикантом, зараз розлучена. Зустрічається з бізнесменом Андрієм

Поголила голову.

Уперше поголилася у 18 років. Це був подарунок мамі на День народження. Півміста об'їздила, всі відмовляли. Знайшла якусь перукарню на метро "Дарниця". Цілий консиліум майстрів навколо себе зібрала. Одна половина казала: "Фу, як так можна, лиса дівчина". Друга: "Молодець, яка смілива".

Подружка теж поголилася. Поїхали на вихідні потусити до друзів у Молдову. На митниці прикордонник питає провідника: "Є підозрілі особи?". Він: "Весь вагон нормальний, тільки в дргому купе дівчата якісь дивні". Хвилин 15 допитував нас. Думав, наркотики перевозимо.

Вилила йогурт в обличчя залицяльнику.

Я у шостому класі вчилась, він - третьокласник. На перерві я в їдальню, і він за мною. Стоїть у кутку, жалісливо дивиться. Беру свій йогурт, підходжу - і на голову йому. Повертаюся додому ввечері: сидять його батьки, наші класні керівники - на мене чекають. Залицяльник був у новому спортивному костюмі. Змусили мене вручну його випрати.

Підсипала проносного в їжу викладачу з музичного училища.

Куратор групи вирішила скликати батьківські збори. У нас із подружкою завал повний - і з оцінками, і з поведінкою. Запросили її на чай з тортиком, і пургенчиком все те діло добре посипали. Мама після зборів розповідала: "Ваш куратор - така зайнята жінка. Кожні 5 хвилин їй хтось дзвонив і вона вибігала поговорити".

Схудла заради хлопця на 20 кілограмів.

О шостій ранку до магазинчика черга стояла. Мужики неголені за горілкою - і ми, дві дівчини, по шампанське

У 16 років важила 65 зі своїми 154 сантиметрами зросту. Зараз 42 кілограми важу. Їм двічі на день.

Вийшла заміж у 18 років.

Шість років прожили разом. Колишній чоловік - гітарист із мого гурту. У нас чудові стосунки збереглися, спілкуюся з його дівчиною, він - з моїм хлопцем. Але я ціную затишок, а він може жити в шалаші. Головне, щоб була хороша гітара.

Захищала диплом підшофе.

Дипломну роботу написала заздалегідь, а в подружки в ніч перед захистом була тільки половина. До ранку з нею разом просиділи, доробляли й попивали слабоалкоголки. На захисті я попросилася першою відповідати. Очі страшні були, то вдягла окуляри. Комісія обурилася: "Це - неповага, знімайте".

Оголошують оцінки. Трійки, четвірки назвали, тоді й п'ятірки. А мене немає. Ну, думаю, провалилася. За освіту сама платила, чотири роки в трубу! І тут кажуть: "Краща робота цього року - Наталія Гордієнко".

Прикидалась працівницею секс-шопу.

Дзвоню комусь зі знайомих чоловіків із чужого номера, роблю серйозний голос: "Доброго дня. Вас турбують із секс-шопу "Насолода". У нас сьогодні акція. Вітаємо, ви виграли надувну жінку. Якщо приїдете за нею сьогодні, отримаєте ще одну в подарунок, але - без дірочок". Всі реагують однаково: "А чому без дірочок?"

Ходила за шампанським о четвертій ранку на ДВРЗ (район, у якому розташований Дарницький вагоноремонтний завод. - "Країна").

Бандитський райончик. У мене там подруга живе. Влаштували піжамну вечірку в неї вдома. О шостій ранку в нас закінчилося шампанське. Це було зимою. На піжами вдягаємо куртки й ідемо в магазин. Найближчий - совковий: тільки віконечко відкрите, бо страшно, що обкрадуть. Я так зрозуміла, що в тому районі всі ночами п'ють, бо до магазинчика черга стояла. Мужики неголені за горілкою - і ми, дві дівчини, по шампанське.

Взяла участь у шоу "Голос країни".

За перший місяць схудла на 10 кілограмів. На другий день після "сліпого прослуховування" мені вирізали апендицит.

Поставила під сумнів силу Вірастюка.

Це було на байкерському фесті на Тарасовій горі під Києвом. Кажу: "Ой, всі тільки й говорять, який ти сильний, а я не вірю. Зможеш однією рукою мене підняти?" Мовчки бере мене за ремінь штанів і піднімає. Хвилин зо 5 тримав на витягнутій руці.

Зараз ви читаєте новину «Вітаємо, ви виграли надувну жінку. 10 безрозсудних вчинків Наталії Гордієнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути