Ексклюзиви
неділя, 29 липня 2012 05:44

У Лондоні затримали перших спекулянтів квитками на Олімпіаду

У Лондоні затримали перших спекулянтів квитками на Олімпіаду

Поліція заарештувала 16 осіб за підозрою в незаконному перепродажу квитків на змагання Олімпіади в Лондоні. Про це повідомили організатори Ігор, які проводять розслідування щодо порожніх місць на стадіонах під час змагань.

Поліція провела затримання в п'ятницю і суботу в Стенфорді поруч з Олімпійським парком в східній частині міста і в Уїмблдоні, на півдні, де проводяться змагання з тенісу. Двом з них вже пред'явлені звинувачення, обидва іноземці - це 57-річний німець і 30-річна громадянка Словаччини.

Багато британців були засмучені тим, що не змогли купити квитки на змагання, але потім спостерігали по телевізору порожні місця на стадіонах. "Хотілося б попередити тих, хто купує квитки з рук, - відзначили в поліції. - Ви не тільки переплачуєте, а й допомагаєте злочинцям. Спекуляція заборонена законом".

У суботу організатори Ігор припустили, що частина квитків виявилася не затребувана спонсорами, і почали своє розслідування щодо порожніх місць на трибунах, повідомляє ИТАР-ТАСС.

 

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні затримали перших спекулянтів квитками на Олімпіаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути