Ексклюзиви
середа, 25 липня 2012 14:12

Азаров упевнений, що зробив для олімпійців все: але спортсмени скаржаться на голод та смердючі туалети

Азаров упевнений, що зробив для олімпійців все: але спортсмени скаржаться на голод та смердючі туалети
Ось такі умови створені для чемпіонів Європи та світу ФОТО з відео ТСН

Україна витратила 564 млн гривень на підготовку олімпійської збірної до Олімпійських іграх 2012 року, які пройдуть в Лондоні.

Про це на брифінгу повідомив перший заступник голови Державної служби молоді та спорту Сергій Глущенко.

"Підготовка до Олімпіади-2012 профінансована в повному обсязі. В цілому фінансування склало у 2011 році 215 411,7 тис. гривень і 348 720,7 тис. гривень в 2012 ", - сказав він.

Прем'єр-міністр Микола Азаров у свою чергу впевнений в успіху українських спортсменів. Про це він сказав, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

"Ви все зробили для того, щоб на відповідному рівні підготувати їх до змагань. І я впевнений, що нашим хлопцям і дівчатам по плечу найвищі досягнення. Ми віримо в них, вболіваємо за них і чекаємо приємних новин з олімпійського Лондона ", - сказав прем'єр.

/media/video/447396/1_447396.flv

На тлі цих висловлювань та заяв члени збірної України з легкої атлетики звернулися до телевізійників. Вони попросили зняти базу, де вони готуються до ігор в Лондоні. Нею виявилася стара, на манер табору, база. Спортсменам набридли вогкість, старі матраци, які напружують спину. Кожному дають тільки по півлітра води на день, а годують салатом з помідорів і огірків є в меню щодня. Навіть бар'єрів на стадіоні не вистачає. Замість 10 є тільки п'ять.

За даними Держслужби молоді та спорту, в 2011 році для 22 видів спорту з держбюджету було придбано спортивне обладнання та інвентар на 20 млн гривень. В 2012-м на придбання такого обладнання витратили 17 млн ??гривень.

Також Глущенко повідомив, що державою передбачено премії за завоювання золотої медалі 100 тис. доларів, срібної - 75 тис. доларів, бронзової - 50 тис. доларів.

Зараз ви читаєте новину «Азаров упевнений, що зробив для олімпійців все: але спортсмени скаржаться на голод та смердючі туалети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути