Ексклюзиви
понеділок, 21 листопада 2011 19:08

"Журналісти, допоможіть мені!" - у Ландіка здали нерви

"Журналісти, допоможіть мені!" - у Ландіка здали нерви

Після завершення третього судового засідання у справі Романа Ландіка, у підсудного здали нерви. Коли із залу засідання виходив один з працівників "Грифону" він закричав: "Журналісти, допоможіть мені!".

Після цього тесть Ландіка Віктор Тукіш кинувся до дверей і вдарив у неї ногою. Двері на кілька секунд відкрилася і було чутно, що Ландік, перебуваючи в залі засідань, кричить і свариться з адвокатами.

Потім співробітники "Грифона" знову заблокували двері зали засідань, однак підсудний продовжував кричати і скаржитися на умови утримання в СІЗО.

Адвокат Ландіка Наталія Суслікова відмовилася давати коментарі журналістам після засідання, посилаючись на інтереси клієнта.

Як повідомлялося, інцидент за участю Ландіка стався влітку в луганському ресторані "Баккара". Роман побив дівчину, в результаті чого вона потрапила до лікарні. Правоохоронці заявили, що конфлікт стався через відмову дівчини приймати частування від Ландіка.

Зараз ви читаєте новину «"Журналісти, допоможіть мені!" - у Ландіка здали нерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути