Ексклюзиви
середа, 25 грудня 2013 04:44

Жорстоко побили журналістку Тетяну Чорновол
9

Невідомі в Борисполі жорстоко побили журналістку Тетяну Чорновол. Про це в своєму facebook написав журналіст Мустафа Найєм.

За його даними, це трапилося в Борисполі. "У травмпункт її доставила міліція, підібрали Тетяну на вулиці. У неї струс мозку. За словами родичів, зараз їй зашивають обличчя", написав вночі Мустафа у своєму твітері.

 

"Побили Тетяну Чорновол. У неї струс мозку та числені гематоми. Зараз знаходиться в Борисполі в травмпункті. Тетяну Чорновол піібрала міліція на вулиці, родичам передзвонили вже з травмпункту. Сама Тетяна розповісти, що сталось не змогла" - йдеться в повідомленні.

"За словами Тетяни Чорновіл, вона повертала до себе в село Гора, коли помітила за собою стеження. Вона різко повернула назад до Борисполя. Але машина почала її притискати. Після чого її машину кілька разів ударили кузовом. Вона зупинилася. З машини вибігли двоє, розбили скло. Вона вискочила з машини і спробувала втекти. Її наздогнали і били. Били двоє чоловіків ", написав Мустафа.

Тетяну повезли на рентген, бо сама ходити вона не може.

 

Вчора 24 грудня Тетяна Чорноволу своєму блозі на Українській правді опублікувала фото маєтку Міністра Захарченка.

 

 

 


Маєток знаходиться на межі сіл Підгірці та Романків. В'їзд з Дніпропетровського шосе, перед поворотом на Романків (27 км) – направо через заправку, далі вниз і наліво 50 метрів.

 

Маєток Захарченка ще будується. За парканом, що простягнувся майже на 300 метрів проглядається кілька будівель різного ступеню готовності. Нині тривають будівельні роботи, працює кран.

В найдальшій від траси території маєтку можна побачити повністю готовий житловий комплекс. Будинок, гараж, будинок для охорони. Хатка не вражає розмірами, певно це тимчасове житло "донецького" міністра поки триває будівництво основного палацу.

 

 


 



Перед маєтком Захарченка шлагбаум та посилена охорона. Місцеві мешканці розповідають, що в заміський маєток Захарченко прилітає на вертольоті. І справді, недалеко від маєтку є вертолітний майданчик та ангар для вертольотів.

 
Зараз ви читаєте новину «Жорстоко побили журналістку Тетяну Чорновол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

208

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути