пʼятниця, 24 травня 2013 12:28

Забудовник хоче здерти з киянина 14 мільйонів за критику на форумі

 

21 травня цього року Дніпровський суд постановив стягнути з киянина Антона Панкова 14 мільйонів гривень у якості відшкодування збитку, отриманий компанією-забудовником St Sophia Homes у результаті зниження продажу квартир. Приводом для цього, стало згадування ім'я забудовника у негативному світлі на форумі мешканців будинку. Домен був зареєстрований на ім'я Панкова, тому забудовник і подав на нього до суду.

"У 2008-му році почалася криза, пішов спад продажу, тотальний занепад будівельної галузі. А вирішили відігратись на власнику сайта, який розпочав роботу у минулому році. Заходило на нього 10-15 людей, що мешкають у нашому будинку. Це звичайний форум для спілкування. Але з боку компанії люди абсолютно неадекватні", - розповів голова ініціативної групи мешканців житлового комплексу "Riviera Riverside" і сусід обвинуваченого Олександр Кондратенко.

За його словами, на Панкова подали у суд і хочуть у нього просто забрати квартиру та викинути на вулицю.

"Незрозуміло звідки випливла сума у 14 млн грн. Забудовник якось туди приплів спад продажу. Але не було ні експертних оцінок, нічого. Не було встановлено, яким чином цей форум вплинув на продаж квартир. Але згодом Дніпровський суд все таки призначив платити такі гроші", - розповів мешканець скандального будинку.

Був безпрецедентний випадок: забудовник виступив засновником ОСББ.

"Створили за допомогою своїх співробітників ОСББ "Когут&Когут" - чоловіка і дружини, дали їм житло у будинку. А також у якості членів Об'єднання співвласників включили непродані квартири. Незважаючи на повний абсурд, держреєстратор проштампував та зафіксував цю організацію", - розказав Кондратенко.

Він також зазначив, що забудовник через своє ОСББ дере неймовірні гроші з мешканців.

"Нам створили непомірні тарифи: за обслуговування прибудинкової території платимо по 15 гривень 20 копійок за квадратний метр житла. От у мене квартира близько 150 кв. М, то взимку плачу близько 3300 гривень. А прибирають вони не дуже, не зважаючи що гребуть такі гроші: коли був снігопад, то джипом не міг виїхати з двору", - додав голова ініціативної групи.

Зараз ви читаєте новину «Забудовник хоче здерти з киянина 14 мільйонів за критику на форумі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути