четвер, 15 вересня 2011 14:45

Запорізький пластичний хірург перерізав дівчині вену і пошкодив легеню

Запорізький пластичний хірург перерізав дівчині вену і пошкодив легеню

Згідно попереднього висновку судово-медичної експертизи, у ході операції були пошкоджені підключична вена та права легеня, що, ймовірно, стало причиною смерті. Про це повідомили у прес-службі МВС у Запорізькій області.

"Наразі з метою остаточного встановлення причин загибелі жінки призначено ряд експертиз. За фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 140 Кримінального Кодексу України (Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником). Триває досудове слідство", - повідомили в міліції.

9 вересня, приблизно о 20.55 до чергової частини Ленінського райвідділу міліції Запоріжжя надійшло повідомлення про те, що в Центрі сучасних медичних технологій, розташованому у приміщенні 9-ї міської лікарні, померла мешканка обласного центру 1986 року народження.

Встановлено, що 8 вересня відбулась операція по ендопротезуванню молочних залоз. Наступного дня пацієнтка, не приходячи до свідомості, померла.

Зараз ви читаєте новину «Запорізький пластичний хірург перерізав дівчині вену і пошкодив легеню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути