вівторок, 19 липня 2016 12:13

Затримали 56-річного чоловіка, який убив свою знайому

Затримали 56-річного чоловіка, який убив свою знайому

56-річний чернігівець убив свою 45-річну знайому, а поліції повідомив, що уже застав жінку мертвою у себе вдома. Поліцейські розкрили вбивство за добу. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у Чернігівському відділі поліції.

"Повідомлення про труп 45-річної жінки в одній із квартир міста надійшло від лікаря швидкої допомоги. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділу. Правоохоронці виявили труп жінки з численними тілесними ушкодженнями, які вказували на тяжке побиття потерпілої. На стінах та стелі квартири були бурі плями, виявилося, що то замита кров. Було встановлено, що квартира належить 56-річному чернігівцю. Він підтримував близькі стосунки з покійною. Власник житла повідомив правоохоронцям, що жінка прийшла до нього напередодні ввечері вже побита лягла відпочивати. Вранці він відлучався з дому у своїх справах, а коли повернувся — знайшов подругу мертвою. Тоді й викликав лікарів", - розповів Сергій Кагітін, начальник Чернігівського відділу поліції.

Поліцейські опитали свідків та господаря квартири. Усе вказувало, що убивця — саме він.

"Вивчаючи версію господаря квартири, оперативники помітили багато розбіжностей в його свідченнях. Окрім того, в квартирі явно ретельно прибирали, замиваючи сліди крові. Сусіди підтвердили, що потерпіла прийшла увечері до свого друга, а вночі з квартири було чути звуки бійки. Кінцевим аргументом проти господаря став виявлений закривавлений одяг, який чоловік не встиг попрати", - додав Кагітін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянин хотів вивезти з України старовинну ікону

За фактом убивства відкрито кримінальне провадження. Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 15 років ув'язнення. Триває досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Затримали 56-річного чоловіка, який убив свою знайому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути