вівторок, 14 травня 2013 09:02

За словосполучення "Янукович козел" миколаївського активіста оштрафували на 51 грн

За словосполучення "Янукович козел" миколаївського активіста оштрафували на 51 грн
Анатолій Ільченко

13 травня в Шевченківському районному суді міста Києва під головуванням судді Володимира Бугіля відбулося два засідання, на яких розглядалися два адміністративні протоколи, складених київською міліцією на миколаївського пікетника Анатолія Ільченка 11 травня.

Пана Ільченка звинуватили у порушенні порядку організації та проведення масових заходів. Однак за цією статтею Шевченківський суд виправдав миколаївського пікетника, пишуть "Новости-N".

Другий адмінпротокол складено за статтею 173 Адміністративного кодексу України - "Дрібне хуліганство". У цьому випадку суддя визнав словосполучення "Янукович козел" нецензурною фразою і оштрафував миколаївського бунтаря на 51 гривню.

У п'ятницю, 10 травня, Ільченко прогулювався в центрі Києва, біля Золотих воріт, з плакатом, на якому було написано "Янукович козел". Міліціонери, яких навколо Ільченко зібралося більше десятка, так і не зважилися його затримати. Проте 11 травня стало відомо, що стосовно скандального миколаївця було складено протокол про адміністративне правопорушення.

Зараз ви читаєте новину «За словосполучення "Янукович козел" миколаївського активіста оштрафували на 51 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

220

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути