неділя, 04 травня 2014 13:20

"За Одесу" на Донеччині громлять офіси в Маріуполі та Єнакієво
5

Фото: Тетяна Заровна

Зараз в Єнакієво йде погром на території Єнакіївського металургійного заводу і розгромлений офіс Приватбанку.

- Дуже багато чужих, з бітами, величезна юрба колорадів увійшла на територію заводу ЄМЗ. Гуде гудок. Заводоуправління не чіпали, але шляються по території заводу. Біля виконкому прапор КПУ та "Донецької республіки". Перед цим загарбники в балаклавах розбили офіс "ПриватБанкана" на площі Леніна. Погромники з міліцією спілкуються по-дружньому. Магазини закриваються на шляху погромників, - розповів Gazeta.ua очевидець подій, місцевий житель.

Погромники вигукують: "За Одесу!". Заводчани пов'язують напад на ЄМЗ з тим, що його колектив не підтримує референдум про самовизначення Донецької області.

- Нам начальство наказало ні на який референдум не ходити, а більшість наших і так проти відділення Донеччини, - говорить джерело.

Вночі у Маріуполі невідомі вчинили розгром офісу Демократичних сил, який раніше належав "Батьківщині". Офіс розташований в провулку Нахімова 3. Знищена вся техніка всі меблі, зіпсовані двері і вікна. У цьому офісі збиралися представники місцевої опозиції, які допомагали звільняти міськради від сепаратистів і які прикривали собою від загарбників у георгіївських стрічках будівля міської міліції.

Погромники написали на стіні "Це вам за Одесу!"

Зараз ви читаєте новину «"За Одесу" на Донеччині громлять офіси в Маріуполі та Єнакієво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути